Geplaatst op: 26-08-2022 Geschreven door: Redactie Leestijd: 2 minuten
Supersonic: Adria’s nieuwe topmodel

Supersonic: Adria’s nieuwe topmodel

Ook Adria maakt voor het nieuwe Supersonic topmodel gebruik van een nieuw basisvoertuig. Dat gaat de Mercedes Sprinter worden. Een logische keuze, die gedistingeerde ster pas nu eenmaal het beste bij de top van de range. De Mercedes Sprinter combineert hoogwaardige kwaliteit met prima rijeigenschappen en alle assistentiesystemen die de huidige stand der techniek in huis heeft.

De Supersonic maakt gebruik maakt van de trekkop. Dat is alleen het voorstel zonder cabine en zonder chassis. In plaats daarvan staat de integraalcamper op een lichtgewicht AL-KO chassis. De Mercedes techniek heeft een 170 pk dieselmotor en een 9-traps automaat. Met de Supersonic zijn de ontwerpers van Adria weer een stapje verder gegaan met een modern, vooruitstrevend en aerodynamisch design. Het ontwerp past dan ook perfect bij het DNA van de Sloveense fabrikant.

De prijzen van de Adria Supersonic beginnen bij zo’n € 165.000,-. Na de zomer zal de nieuweling op de markt komen in vier indelingen, allen met vier slaap- en zitplaatsen

Meer informatie

Je eigen Adria

Ben je op zoek naar een nieuwe of gebruikte Adria? Op onze website staat een groot aanbod waar je uit kunt kiezen. Of lees eerst nog meer artikelen op ons blog.

Lees verder
Terug naar Kampeernieuws