Geplaatst op: 02-12-2020 Geschreven door: Sanne Koens Leestijd: 3 minuten
Scout Stop & Stay: opgezet in drie minuten

Scout Stop & Stay: opgezet in drie minuten

Heerlijk een dag fietsen met je e-bike, een mooie plek uitkiezen en binnen drie minuten je slaapplek klaar. Dat kan met de Scout Stop & Stay caravan. Maak een heerlijke reis op je e-bike, geniet optimaal van de omgeving klap vervolgens makkelijk en snel je caravan uit.

Fietsvakanties zijn niet nieuw. Met al je kampeerspullen netjes op de fietsaanhanger hebben al veel wat mensen genoten van de vrijheid die zo’n vakantie biedt. Nieuw is dat de aanhangwagen een upgrade krijgt naar een slaapplaats. Die kun je zelf bouwen, zoals de 10-jarige Julia met haar vader samen deed.

Slapen, kamperen én werken onderweg: dat kan in de Scout Stop & Stay.

Slapen, kamperen én werken onderweg: dat kan in de Scout Stop & Stay.Je kunt er natuurlijk ook een kopen. Bijvoorbeeld de Scout Stop & Stay. Dit is een klapcaravan waar je voldoende bergruimte in hebt en waar je dus ook in kunt slapen.

Binnen heb je een slaapgedeelte en een gedeelte waarin je kunt staan, of zitten, afgeschermd van de weersomstandigheden. Het maximale gewicht dat de aanhanger kan dragen is 80 kilo en de maximum snelheid die je ermee kunt maken is 25 km per uur. En de klapcaravan is heel makkelijk op te zetten:

Tough fietskar als basis

De basis van de Scout Stop & Stay is een Tough fietskar, verkrijgbaar in drie verschillende maten. De multifunctionele fietskar heeft een hydraulische, gedempte oplooprem. Deze manier van remmen verhoogt de verkeersveiligheid, zeker als je dus zo’n 80 kilo achter je fiets hebt hangen. Los van de Scout, die je er makkelijk af kunt halen, kun je de Tough ook gebruiken als fietskar.

Een mooi duo dus, zeker als je op zoek bent naar een veilige, milieuvriendelijke en flexibele manier van kamperen. Meer weten? Kijk dan hier

Een groter model?

Liever een camper of caravan van formaat? Bekijk dan eens ons actuele, gevarieerde aanbod campers en caravans. Ook kun je diverse campertesten of caravantesten lezen, of het laatste kampeernieuws.

Lees verder
Terug naar Kampeernieuws