Geplaatst op: 17-05-2022 Geschreven door: Redactie Leestijd: 3 minuten
Schouten Camper Service: Alleen het beste voor je camper

Schouten Camper Service: Alleen het beste voor je camper

Veel kampeerliefhebbers trokken er de afgelopen dagen op uit. Dit kwam vooral door het mooie voorjaarsweer. Je kan wel zeggen dat het tijd is om je camper of caravan uit de stalling te halen. Belangrijk is om op een paar punten te letten. Wij helpen je graag.

In de winter gaan er niet veel mensen kamperen. Velen kiezen er voor om hun camper of caravan in een stalling te laten overwinteren. Bij de start van het kampeerseizoen wordt deze uit de stalling gehaald. Het is dan handig om meteen een check uit te laten voeren.

Schouten Camper Service

Een bedrijf waar zo’n check kan worden uitgevoerd is Schouten Camper Service. Ze bieden onderhoud en reparatie aan alle merken en modellen. Je kan hier je camper of caravan laten controleren op de meest essentiële punten met een “kom uit de stalling”-check.

Schouten Camper Service

Waarom zo’n check?

Vele campers en caravans hebben de hele winter stil gestaan in een winterstalling. Met een “kom uit de stalling”-check laat je jouw camper of caravan controleren zodat je weer veilig de weg op kan!

Nadat je camper of caravan een paar maanden stil heeft gestaan, kan het controleren van je banden geen kwaad. Is de conditie nog goed? Hoe is de bandenspanning? Andere punten die gecontroleerd worden zijn bijv. je lichten, eventuele schade en verzekeringswerk.

Planning

Het is belangrijk om zo’n check op tijd uit te laten voeren. Zo weet je zeker dat je op tijd klaar bent voor je avontuur! Het kan bijvoorbeeld druk zijn wanneer je de check kort voor de zomer laat uitvoeren. Op avontuur in juni? Laat de check alvast uitvoeren in februari of maart! Zo weet je zeker dat je camper of caravan op tijd weer klaar is. Via de website van Schouten Camper Service maak je eenvoudig een afspraak.

Wil je helemaal goed voorbereid de weg weer op? Laat je “kom uit de stalling”-check samenvallen met je APK en onderhoudsbeurt!

Scouten Camper Service

Klaar voor vertrek!

Is je camper of caravan door de check? Dan is het tijd om in te ruimen! Je pannen, servies, alles kan er weer in. Zorg dat je de kastjes weer goed sluit en je bent klaar voor je aankomende kampeertrips!

Je eigen camper

Nog opzoek naar je eigen camper? Bekijk hier het huidige aanbod van campers. Meer een caravan type? Bekijk hier het huidige aanbod van caravans. Of lees hier meer kampeernieuws.

Lees verder
Terug naar Kampeernieuws