Geplaatst op: 31-01-2020 Geschreven door: Redactie Leestijd: 2 minuten
Samenwerking TomTom en campingspecialist ACSI

Samenwerking TomTom en campingspecialist ACSI

Ideaal voor je komende campertrip of caravanvakantie: TomTom gaat samenwerken met campingspecialist ACSI. De vertrouwde technologie van TomTom in combinatie met de uitgebreide campingcontent van ACSI zorgen voor een nog betere kampeerervaring. Zo ga je goed voorbereid de weg op.

In het eerste kwartaal van 2020 worden de POI’s (Points Of Interest) van ACSI geïntegreerd in het TomTom GO Camper-navigatiesysteem. Je kunt de ACSI-campings herkennen aan het logo op de kaart en in de zoekresultaten. Ook komen er routes van ACSI beschikbaar via TomTom RoadTrips. Andersom kun je een aantal producten van TomTom Maps terugvinden in de producten van ACSI.

Enthousiast over de samenwerking

‘De populariteit van kampeervakanties neemt enorm toe in Europa. Het assortiment producten en diensten dat ACSI biedt, is een echte meerwaarde voor onze kampeerders-community’, stelt Carole Picou-Katmann, Senior Director of Consumer Marketing & Product Experience bij TomTom. Ramon van Reine, CEO van ACSI, vult aan: ‘We zijn erg enthousiast over onze samenwerking met TomTom. Voor ons is dit een geweldige kans om onze services voor kampeerders uit te breiden en onze digitale producten te versterken met TomTom Maps.’31

Meer informatie: TomTom GO Camper of bij campingspecialist ACSI.

Meer kampeernieuws bekijken? Klik hier
Op zoek naar een nieuwe of gebruikte camper of caravan? Bekijk hier het huidige aanbod

Lees verder
Terug naar Kampeernieuws