Geplaatst op: 14-04-2020 Geschreven door: Nienke Baerents Leestijd: 3 minuten
Rozendom Campers: Carthago en Hymer specialist

Rozendom Campers: Carthago en Hymer specialist

Rozendom Campers: de camper specialist

Geert-Jan Rozendom is in 2012 begonnen met de verkoop van campers naast de toen nog bestaande webshop met artikelen voor campers en caravans. Het is een dynamisch bedrijf, altijd gastvrij en met een mooi aanbod campers. 

Geert-Jan gaat over de in- en verkoop van campers en inruil. Daarnaast verzorgt hij de reparaties, doet hij nauwkeurige camperchecks en zorgt hij ervoor dat de campers mooi gepresenteerd worden. Ook neemt hij, indien nodig, het specialistische in- en opbouwwerk in de werkplaats voor zijn rekening. Het opbouwen van een level systeem, schotel, airco, omvormer, zonnepaneel of achteruitrijcamera gebeurt altijd in nauwkeurig overleg met de klant en aan de afwerking wordt veel aandacht besteed. 

In mei 2022 is het bedrijf verhuisd van Rijssen naar Nijverdal. Aan de Baruch Spinozastraat 12 in Nijverdal, dicht bij de natuur, is een prachtig nieuw pand gebouwd. Hier is nog meer ruimte om de campers te presenteren.   

Aanbod

Het aanbod van Rozendom Campers bestaat vooral uit de verkoop van jong gebruikte campers van gerenommeerde merken zoals Niesmann Bischoff, Carthago en Hymer. 

Service

Standaard wordt een camper van Rozendom Campers afgeleverd met hun zogenoemde
Rozendom Service:

  • geen afleverkosten
  • complete campercheck
  • nieuwe apk
  • garantie
  • nieuwe banden indien ouder dan 5 jaar
  • vervangen distributieriem indien nodig
  • heldere uitleg

 

Zij verzorgen dit alles kosteloos en vinden dat wanneer u vertrekt met uw aangekochte camper meteen het vakantiegevoel moet krijgen. Hierna zijn zij zowel telefonisch als per e-mail bereikbaar voor vragen.

Mocht er sprake zijn van een defect tijdens de garantieperiode dan wordt er zo spoedig mogelijk een afspraak ingepland om een en ander te verhelpen. 

Informatie

Dus bent u in overweging om een camper aan te schaffen? Dan is Rozendom Campers een aanrader. 

Adres

Baruch Spinozastraat 12
7442 PD  Nijverdal
Tel: 0548 – 21 50 43

Meer weten? Ga naar de site www.rozendomcampers.nl voor het aanbod en maak een afspraak.

 

Gedeelte van het aanbod van Rozendom Campers

Lees verder
Terug naar Kampeernieuws