Geplaatst op: 03-11-2020 Geschreven door: Redactie Leestijd: 3 minuten
Restyle je caravan met deze retro-look luifel

Restyle je caravan met deze retro-look luifel

Platform Caravanity en kampeermerk Campooz slaan de handen ineen. Samen hebben ze een unieke en retro-look luifel ontwikkeld die op vrijwel iedere caravan past. Hoewel de okergele/oranje kleur een knipoog naar de jaren zeventig is, passen het opzetgemak en de gebruikte materialen juist helemaal bij deze tijd.

Met de lancering van de luifel gaat een langgekoesterde wens van Caravanity in vervulling. “Bij een mooie caravan hoort een eyecatcher als luifel en die zijn lastig te vinden. Campooz
sprak mij met mooie vouwwagens en trekkingluifels enorm aan. De ontwerpen en materialen zijn prachtig en daarmee een goede basis voor de Caravanity by Campooz luifel.

De luifel is geschikt voor ieder type caravan, zowel wat ouder- als nieuw model. Waar de standaard luifels een diepte van 2 meter hebben, biedt deze ruime luifel een diepte van 270 cm. En dan kun je de zijkanten naar eigen wens afspannen. Je kunt de luifel op minimaal 5 verschillende manieren opzetten. Zo kun je zelf bepalen wat jouw ideale beschutte buitenplek wordt. Aan alles is gedacht; lichtgewicht aluminium stokken, ripstop topkwaliteit doek, scheerlijn, haringen en dat alles in een handige compacte draagtas.

”Het resultaat ziet er fantastisch uit!” aldus Judith Miedema van Caravanity. Omdat de retro-look luifel op verschillende manieren opgebouwd kan worden, past deze op zowel oldtimer- als hagelnieuwe caravans.

Pimp je caravan met deze unieke luifel.
Pimp je caravan met deze unieke luifel.

Restylen van je caravan

Caravanity is een platform voor kampeerders die hun kampeermiddel willen restylen. Op de website en in de boeken zijn allerlei inspiratieblogs en doe-het-zelf tips te vinden om zelf aan de slag te gaan. Judith: “Caravans en kampeervakanties zijn populairder dan ooit. Alleen is niet iedereen gecharmeerd van het suffe interieur van zijn of haar sleurhut. Het leuke is dat
je deze helemaal naar eigen smaak kunt ‘pimpen’. Deze unieke Caravanity by Campooz luifel maakt het plaatje helemaal compleet”.

Benieuwd naar de retro-look luifel? Je kunt hem ieder weekend bewonderen op Camping de Jagerstee in Epe. Meer informatie vind je op www.caravanityluifel.nl.

Op zoek naar een caravan?

Eerst nog een caravan kopen waar je deze mooie luifel voor kunt gebruiken? Bekijk hier het aanbod caravans. Of lees nog meer kampeernieuws.

Lees verder
Terug naar Kampeernieuws