Geplaatst op: 08-03-2024 Geschreven door: ArimpexAdmin Leestijd: 4 minuten
Rent-a-Tent zoekt enthousiaste kampeerliefhebbers

Rent-a-Tent zoekt enthousiaste kampeerliefhebbers

Rent-a-Tent zoekt enthousiaste kampeerliefhebbers met een eigen caravan of camper die hun passie voor het buitenleven willen combineren met een rol als beheerder op één van onze prachtige familiecampings. Als beheerder van onze tentaccommodaties bent u het eerste aanspreekpunt voor onze gasten en draagt u de verantwoordelijkheid voor het onderhoud en de verzorging van onze accommodaties op de camping. Daarnaast zorgt u ervoor dat de inventaris te allen tijde compleet en in goede staat is.

Rent-a-Tent biedt volledig ingerichte verhuuraccommodaties aan op maar liefst 92 familiecampings verspreid over 10 Europese landen. Het seizoen strekt zich uit van ongeveer mei tot half of eind september, waarbij we verwachten dat u minimaal 10 weken of langer beschikbaar bent om als beheerder aan de slag te gaan.

   

We geven de voorkeur aan kandidaten die zelf beschikken over een eigen accommodatie in de vorm van een caravan, camper of tent. Mocht u meer willen weten over deze mogelijkheid, dan nodigen we u van harte uit om een kijkje te nemen op onze informatiepagina: https://www.rent-a-tent.nl/beheerder

Als beheerder bij Rent-a-Tent krijgt u de kans om uw passie voor kamperen te delen met onze gasten, terwijl u tegelijkertijd een belangrijke rol speelt in het beheer en onderhoud van onze accommodaties. Dit is een unieke kans om deel uit te maken van een dynamisch team dat zich inzet voor het bieden van onvergetelijke kampeerervaringen aan families en reizigers uit heel Europa.

Naast het verzorgen van onze accommodaties op de camping, wordt er van u verwacht dat u een gastvrije en servicegerichte houding heeft naar onze gasten toe. U staat klaar om vragen te beantwoorden, problemen op te lossen en hen te voorzien van tips en aanbevelingen voor een onvergetelijk verblijf op de camping en in de omgeving.

Als beheerder heeft u een gevarieerd takenpakket, variërend van het verwelkomen van gasten bij aankomst tot het inspecteren van accommodaties na vertrek, het uitvoeren van kleine reparaties en het bestellen van benodigde voorraden. U bent een echte duizendpoot die graag de handen uit de mouwen steekt en zich flexibel opstelt om aan de wisselende behoeften van onze gasten en de camping te voldoen.

Bij Rent-a-Tent waarderen we onze beheerders enorm en streven we ernaar om een ondersteunende en inclusieve werkomgeving te bieden waarin iedereen de kans krijgt om te groeien en te gedijen. Als beheerder krijgt u de kans om uw organisatorische vaardigheden, gastvrijheid en passie voor kamperen te benutten en te ontwikkelen in een stimulerende en uitdagende omgeving.

Naast het uitvoeren van uw taken als beheerder, kunt u ook genieten van de vele voordelen van het werken voor Rent-a-Tent, waaronder korting op accommodaties voor uzelf en uw familie, training en ondersteuning van ons ervaren team en de mogelijkheid om te werken op de meest prachtige locaties in heel Europa.

Kortom, als u op zoek bent naar een boeiende en afwisselende baan waarin u uw liefde voor kamperen kunt combineren met een gastvrije en servicegerichte rol, dan is een functie als beheerder bij Rent-a-Tent wellicht iets voor u. We kijken ernaar uit om van u te horen en u te verwelkomen in ons team van gepassioneerde kampeerliefhebbers!

Heeft u vragen of opmerkingen over de functie? Dan kunt u een e-mail sturen naar logistiek@vakantieplezier.nl of telefonisch contact opnemen via 0547 – 36 70 41.

 

Lees verder
Terug naar Kampeernieuws