Geplaatst op: 10-09-2020 Geschreven door: Redactie Leestijd: 4 minuten
Programma Camper Caravan Wereld Assen

Programma Camper Caravan Wereld Assen

Van 18 tot en met 20 september kunnen alle kampeerliefhebbers hun hart ophalen op de Camper Caravan Wereld Assen. Naast aanbieders van campers, caravans en aanverwante kampeerproducten is er ook een inspirerend programma. We zetten voor je op een rij wat er allemaal te doen is op de beurs.

Er is genoeg te ontdekken tijdens Camper Caravan Wereld. Meer dan 15.000 vierkante meters gevuld met ruim 200 campers, 50 caravans en meer dan genoeg kampeerbenodigdheden. Primeurs, nieuwe modellen en mooie occasions van vele indelingen, prijsklassen en merken kunnen hier in het echt bewonderd worden. Kom voor onder andere campers van Hymer, Chausson, Carthago, Dethleffs, Burstner en Benimar of caravans van Hobby, Knaus, Fendt, Tec, Beyerland en nog heel veel meer.

Het programma

Op zowel vrijdag, zaterdag en zondag kun je je inschrijven voor workshops of lezingen. Elke dag is hetzelfde programma, dus je mist niets! Wel belangrijk om je van tevoren in te schrijven.

Veilig op pad met de camper

Wanneer je, wellicht voor het eerst, met een camper op pad gaat is het zorg dat dit veilig gebeurt. In de lezing van camperkenner Arie-Piet worden diverse onderwerpen behandeld met het oog op veilig rijden met een camper op de weg. Uitgangspunt is het rijden met een camper van 3500 kg.

Arie-Piet Noordegraaf
Camperkenner Arie-Piet Noordegraaf.

Verkeersquiz van Veilig Verkeer Nederland

Doe tijdens Camper Caravan Wereld in Assen mee aan de verkeersquiz van Veilig Verkeer Nederland. Yvonne Baas van de afdeling Noord Drenthe/Assen neemt je mee terug naar het moment dat jij in de banken bij het CBR zat. Heb jij alle vragen goed of is een opfriscursus hard nodig?

VAN-Jorn Camperbouw workshop

In samenwerking met VAN-Jorn Camperbouw uit Groningen organiseert Camper Caravan Wereld een presentatie waarin Jorn Hofman laat zien hoe je van een casco bestelbus een camper maakt.

VAN-Jorn Camperbouw workshop
VAN-Jorn Camperbouw workshop.

Vragenuurtje over de camper en caravan

Arie-Piet Noordegraaf is camperkenner en rijvaardigheidstrainer en organiseert sinds 2014 diverse trainingen voor nieuwe camperaars. Daarnaast verzorgt hij regelmatig workshops en lezingen over campers en caravans. Tijdens het vragenuurtje zal hij een korte introductie geven, waarna je hem de ‘hemd van met lijf’ mag vragen. Dus noteer je vragen thuis alvast, neem ze mee naar de beurs en stel ze!

Veilig volgens RIVM-richtlijnen

Je kunt de beurs veilig bezoeken. De organisatie heeft het evenement op een aantal punten gewijzigd en voldoet hiermee ruim aan de RIVM-richtlijnen, alsmede het landelijke evenementenprotocol. Ze hebben gezorgd voor ruimere gangpaden, bezoekersregistratie met een gezondheidscheck, sterk aangescherpte hygiënemaatregelen en aankomsttijden met vooraf ingestelde capaciteit waardoor de bezoekersstroom wordt gefaseerd.

Wij zijn er ook!

Natuurlijk zijn ook wij er te vinden! Bezoek onze speciale CampersCaravans.nl camper (stand 43, bij de ingang). Daar kun je meedoen met onze winactie en je krijgt natuurlijk ook ons magazine gratis mee!

Meer informatie

Voor meer informatie over het programma en om je op te geven klik je hier.

Adres
Expo Assen (voormalige TT-Hall)
De Haar 11
9405 TE in Assen

Kijk voor tickets en meer informatie op www.campercaravanwereld.nl

Op zoek?

Ben je op zoek naar een nieuwe of gebruikte camper of caravan? Bekijk hier het huidige aanbod. Of lees hier het laatste kampeernieuws.

 

 

 

Lees verder
Terug naar Kampeernieuws