Geplaatst op: 17-07-2020 Geschreven door: Nofar Biran Leestijd: 2 minuten
Proefkamperen? Het kan!

Proefkamperen? Het kan!

Nog druk bezig met het bedenken van je vakantieplannen? Aan het twijfelen waar je naartoe moet? Nog nooit eerder gekampeerd? Zoek niet verder, want dan is dit je kans! In samenwerking met Obelink Vrijetijdmarkt kun jij zogenaamd proefkamperen op een aantal campings in de Achterhoek.  

Obelink zet een volledig ingerichte tent voor je op. Kijk hier welke tenten Obelink aanbiedt. Neem een kijkje en de tijd om te bedenken of dit bij je past, voordat je alle spullen zelf gaat aanschaffen. Behalve dat het heel leuk is om op deze manier kamperen te ontdekken, verblijf je ook nog eens in 1 van de meest veelzijdige stukjes Nederland die wij hebben; De Achterhoek. Een regio vol gastvrijheid, activiteiten en eindeloze natuur.

De Achterhoek staat bekend om haar karakteristieke landschap, ruimte, rust, wijngaarden, kastelen en ga zo maar door. Genoeg te zien dus. Het is de ideale plek om je terug te trekken of juist allerlei verschillende plekken op te zoeken. Wandelend of fietsend, de Achterhoek is op alle manieren mooi. Wil je nog meer lezen over de Achterhoek? Klik dan hier!

Benieuwd welke campings allemaal aan het proef kamperen doen? Kijk hier. Meer kampeernieuws lezen? Lees dan verder op ons blog.

Ben je op zoek naar een eigen camper of caravan? Op onze website staat een groot en actueel aanbod nieuwe en gebruikte campers en caravans.

Lees verder
Terug naar Kampeernieuws