Geplaatst op: 20-05-2021 Geschreven door: Redactie Leestijd: 2 minuten
Pilote viert feest met X-Edition buscamper

Pilote viert feest met X-Edition buscamper

Tien jaar geleden begon Pilote met campers bouwen. Hoewel dat natuurlijk niet zo lang geleden is, vindt de Franse camperfabrikant het toch een mooie gelegenheid om een speciaal jubileummodel uit te brengen: de X-Edition buscamper.

Deze X-Edition buscamper, het actiemodel dat Pilote ter gelegenheid van dit jubileum introduceert, is verkrijgbaar in drie indelingen. Twee van zes meter lang en een 6,36 m lange versie. Alle drie op basis van de Fiat Ducato.

Vele extra’s

Zoals een jubileummodel betaamt, is elke Pilote X-Edition buscamper voorzien van vele extra’s. Zo krijgt de Fiat een upgrade naar 140 pk en een 3500 kilo chassis. Verder heeft de Ducato een 90-liter dieseltank, cruise control, passagiersairbag, LED-dagrijlichten en mistlampen.

Pilote-X-Edition - interieur

Daarnaast speciale lak en all-seasonbanden op 16” lichtmetaal. Het Pilote Safety-pakket is ook van toepassing. Dat bestaat onder meer uit een rijbaan- en noodremassistent, verkeersbordherkenning en een grootlicht-assistent. De cabine is uitgevoerd in een speciale kleur, heeft het actiemodel een gelakte bumper, zwarte omlijstingen van de koplampen en grille en een zwarte onderrijbeveiliging.

Pilote heeft het interieur van de ongeveer € 75.000 euro kostende X-Edition een multifunctioneel lederen stuurwiel gegeven en uitgerust met chroom- en aluminiumaccenten op het dashboard. Nog meer extra’s zoals een zonnescherm, buitendouche, fietsenrek of een tweede huishoudaccu maken het feest compleet.

Pilote-X-Edition

Voor meer informatie: www.groupe-pilote.com

Op zoek naar een Pilote buscamper? Bekijk het aanbod Pilote buscampers op onze website. Of lees nog meer kampeernieuws.

Lees verder
Terug naar Kampeernieuws