Geplaatst op: 25-12-2019 Geschreven door: Redactie Leestijd: 2 minuten
PickUpBack: woonunit voor pick-ups

PickUpBack: woonunit voor pick-ups

Het Duitse bedrijf PickUpBack uit het Beierse Neumarkt bouwt woonunits voor achter op een pick-up. Er zijn drie nieuwe units aan de range toegevoegd. Deze passen op de Ford Ranger en de Toyota Hilux.

De Exped 23 en 26 passen op de Ford Ranger DoubleCab en ExtraCab. De Exped 24 past naadloos op de Toyota Hilux AT 35. Je kunt er het hele jaar mee op pad want de units zijn goed geïsoleerd en voorzien van verwarming. Winterkamperen is dus geen enkel probleem. Je kunt er met vier personen in zitten en er is minstens één groot bed aanwezig. Dat is ondergebracht in de alkoof van de PickupBack en heeft een lengte van 2,20 meter.

De afzetunit is voorzien van een pop-up dak met tentdoek. Dat zorgt niet alleen voor verkoeling als het warm is, maar ook voor stahoogte. De Pick Up Back Exped 26 UHD heeft een stevig, krasbestendig exterieur. Hij is verder uitgerust met een droogkamer om natte kleding snel weer droog te krijgen. Bij model 23 kun je van de aanwezige zitbank nog een extra bed maken.

Meer informatie: www.pickupback.com

Eerst maar eens eens uitproberen? Je kunt ook een pick-up met afzetunit huren. Voor meer kampeernieuws klik je hier. Op zoek naar een nieuwe of gebruikte camper of caravan? Bekijk hier het huidige aanbod.

Lees verder
Terug naar Kampeernieuws