Geplaatst op: 01-08-2021 Geschreven door: Redactie Leestijd: 3 minuten
Oldtimer opknappen: deze bedrijven doen dat

Oldtimer opknappen: deze bedrijven doen dat

Je ziet ze nog vaak voorbij komen onderweg: oude, opgeknapte campers en caravans. Echte oldtimers. Voordat je met zo’n oudje op pad kunt gaan, moet deze vaak eerst worden opgeknapt. Dat kan bij verschillende bedrijven die zijn hierin zijn gespecialiseerd. Wij hebben er een paar voor je gevonden.

Glaravans

Het bedrijf Glaravans vernieuwt vintage caravans, waarbij het oude jasje behouden blijft. De oude caravans worden tot 60% hergebruikt bij de renovatie. Alle caravans hebben één gelijkenis: ze hebben een verhaal. Dit verhaal wordt gevormd door het terugbrengen van karakteristieken én het behoud van unieke elementen.

Daarnaast moderniseren en vernieuwen ze het onderstel van de caravans volledig, met zowel nieuwe assen als remmen.

Meer informatie over Glaravans vind je hier. 

Opgeknapte keuken
Opgeknapte keuken (foto van glaravas.com)

Hop Custom Campers

Hop Custom Campers levert maatwerk op het gebied van camperbouw. Het bedrijf verricht verschillende werkzaamheden. Dit kan zijn hulp bij zelfbouw, aanpassingen aan je camper of een nieuwe inbouw. Ze zorgen ervoor dat je weer kunt genieten van je oldtimer.

Meer informatie vind je hier.

Interieur van opgeknapte buscamper
Interieur opgeknapte buscamper (foto van hopcustomcampers.nl)

Judidith.nl

Judith (eigenaresse van Judidith.nl) koopt zelf oldtimer caravans en geeft deze een complete make-over. Het doel van Judith is om meer kleur te geven aan kamperen. Op haar website kun je de verschillende make-overs zien. Het aanbod is divers. Zo staan er kleine, lichtgewicht caravans op de website, maar ook grotere caravans voor 3-4 personen.

Bij het kijken naar alle caravan op de website van Judith loop je wel een risico om er op eentje verliefd te worden. Ons redactieteam heeft dat al ervaren!

Meer informatie vind je op Judidith.nl.

Opgeknapte caravan Judidith
Opgeknapte caravan (foto van judidith.nl)

Je eigen oldtimer

Wil je graag uniek kamperen? Er zijn vele mogelijkheden in Nederland en het buitenland. Zo schreven we eerder al over kamperen in de achtertuin of over kamperen in een daktent.

Ook schreven we eerder al over het opknappen van een oude caravan. Jolien heeft haar Sprite caravan helemaal opgeknapt en gerestyled. Meer over de opgeknapte caravan lees je hier.

Op CampersCaravans.nl staan verschillende soorten campers en caravans! Ook huren is mogelijk via CampersCaravans.nl. Bekijk het actuele huuraanbod hier. Of lees meer kampeernieuws.

Lees verder
Terug naar Kampeernieuws