Geplaatst op: 09-10-2020 Geschreven door: Redactie Leestijd: 11 minuten
Oktober Kampeermaand: najaarsshows

Oktober Kampeermaand: najaarsshows

Ook in 2020 is oktober dé kampeermaand van het jaar, zij het een beetje anders dan voorgaande jaren. Aangezien de Kampeer en Caravan Jaarbeurs dit jaar niet doorgaat, hebben ruim 100 kampeerbedrijven in deze maand leuke najaarsaanbiedingen. We zetten er een paar voor je op een rij verdeeld over heel Nederland.

KCI-voorzitter Leo Diepemaat vertelde al in dit artikel dat de Kampeer & Caravan Jaarbeurs dit jaar verplaatst naar de showrooms van de dealers. “Met volop actiemodellen en kampeersfeer – dat kun je wel aan de dealers overlaten. En natuurlijk komt er een grote come-back met de Kampeer & Caravan Jaarbeurs in 2021.” Veel voordeel en gezelligheid vind je o.a. bij de volgende bedrijven tijdens de Oktober Kampeermaand.

Ridderbeks

Bij Ridderbeks kunt je diverse merken caravans en vouwwagens vinden, zowel nieuw als gebruikt. Ridderbeks staat tijdens de maand oktober in het teken van kamperen. Daarom kun je er profiteren van veel leuke acties en aanbiedingen. Het aanschaffen van een caravan of vouwwagen is in de maand oktober zeer interessant want er is veel voordeel te behalen.

Duizend euro vakantiegeld

In de maand oktober geven zij ook iets leuks weg als je van plan bent een caravan of een vouwwagen aan te schaffen. Ben je op zoek naar een nieuwe caravan van één van de merken Eriba, Adria of Fendt? Ontvang dan bij de aanschaf van een nieuwmodel € 1.000,- vakantiegeld.

Niet op zoek naar een caravan maar een hippe vouwwagen? Ook die kan je vinden bij Ridderbeks. In de showroom vind je de volgende vouwwagenmerken: Cabonon, Campooz, Europa Camper, Racles en Trigano. En ook hier ontvang je bij aanschaf van een nieuw model een leuk bedrag, van € 500,- vakantiegeld, om je vakantie mee te beginnen. Een win win situatie.

En dat is nog niet alles. In de winkel zijn nog vele acties waar je als kampeerder blij van wordt. Maak de hele maand oktober kans op schitterende kampeerprijzen. Bekijk alle acties op de website van Ridderbeks.

Locatie
Edisonweg 43 / 6101 XJ Echt
Bedrijventerrein “De Berk” nummer 1485

Klik hier voor meer informatie over alle acties tijdens de Oktober Kampeermaand.

Bakker Campers

Bakker Campers heeft een voorraad van meer dan 100 campers voor je klaar staan. Dat betekent: voor ieder wat wils. Ook tijdens de Oktober Kampeermaand heeft Bakker Campers vele aanbiedingen.

https://bakker-campers.nl/gehele-maand-oktober-2020-herfstaanbiedingen/
Kom langs bij Bakker Campers.

Kom bijvoorbeeld op 9, 10 en 11 oktober langs voor lekkere hapjes en drankjes. Maar het is de hele maand feest! Veel campers zijn extra scherp geprijsd.

Heb je al een camper en ben je op zoek naar een ander model? Bakker Campers biedt een hoge inruilprijs. Nog een leuke tip: van plan om langs te komen? Je kunt in het weekend gratis overnachten bij Bakker Campers. Graag wel even vooraf reserveren 055 – 312 10 10 of info@bakker-campers.nl.

Locatie
Bakker Campers
Zwolseweg 377-379
7345 AD Wenum-Wiesel

Meer informatie over alle acties bij Bakker Campers vind je hier.
Bekijk hier het camperaanbod van Bakker Campers op CampersCaravans.nl.

CampersCaravans.nl

Winactie Cobb barbecue

Ook wij hebben een leuke actie in de maand oktober. Via onze Instagrampagina kun je namelijk kans maken op een leuke BBQ set van Cobb t.w.v. €280,-.

Winactie Cobb bbqDe Cobb is een BBQ die alles is: veilig, zuinig, veelzijdig en snel gebruiksklaar.  De Cobb verkrijgbaar in een uitvoering die met een Cobblestone of briketten werkt. Maar een model op gas is ook beschikbaar. CamperCaravans.nl geeft van beide uitvoeringen er één weg. Welke? Dat is afhankelijk van jouw voorkeur.

Wil je meedoen met deze leuke winactie? Ga dan direct naar de Instagrampagina van CampersCaravans.nl en volg de instructies op van de winactie. Klik hier om mee te doen met deze leuke winactie. En lees hier alles over de Cobb BBQ die je kunt winnen.

De winnaar wordt 15 oktober bekend gemaakt.

Benieuwd naar al het aanbod op CampersCaravans.nl? Bekijk hier alle camper en caravans die te koop staan op de site.

Pauw Recreatie

Kampeer tiendaagse

In Noord Holland vind je Pauw Recreatie. Een specialist op het gebied van caravans, vouwwagens, voortenten & kampeeraccessoires! Pauw Recreatie heeft een groot aanbod campers en caravans klaarstaan. Van de merken Fendt, Ariba, Knaus, Tab, Cabanon en Eriba. Je bent van harte welkom om de gebruikte én de nieuwe modellen voor 2021 te komen bekijken in de showroom.

Kampeer tiendaagse bij Pauw Recreatie.
Kampeer tiendaagse bij Pauw Recreatie.

Als alternatief voor de beurs organiseert Pauw Recreatie de Kampeer Tiendaagse. Vanaf 14 t/m 24 oktober ben je van harte welkom om de nieuwe modellen van 2021 rustig te komen bekijken. De koffie staat klaar. Natuurlijk worden de regels rondom COVID nageleefd.

Locatie
Pascalstraat 3
1704 RD
Heerhugowaard

Meer informatie over de acties bij Pauw Recreatie vind je op de website: pauwrecreatie.nl Bekijk hier het aanbod op CampersCaravans.nl van Pauw Recreatie.

Almeers caravan bedrijf

Bij het Almeerse Caravan Bedrijf vind je de merken Bürster, Eriba en LMC. Het is een gezellig familiebedrijf dat dit jaar 23 jaar bestaat. Op 9 oktober zijn ze jarig en dat vieren ze met een open weekend (10 en 11 oktober). In 2019 zijn ze verhuisd naar een nieuw pand, ook dat is een feestje waard. Bovendien zijn ze per 1 oktober ook nog dealer geworden van LMC campers. Naast het al bestaande dealerschap van caravans.

ACB Caravans bestaat 23 jaar.
ACB Caravans bestaat 23 jaar.

Vier jij met ze mee? In de showroom is er veel aandacht besteed aan dit jubileum. Je kunt veel leuke acties in de showroom vinden. Kom zowel de nieuw als gebruikte modellen bekijken: wees welkom!

Locatie
Groene Kadeweg 13
1332 BV Almere

Meer informatie of direct contact kan via de website: acb-caravans.nl

Kampeercentrum Meichielsen

Het Kampeercentrum Mechielsen bestaat al meer dan 20 jaar in Vlissingen en zijn daar al een gevestigde naam in de Zeeuwse kampeerwereld. In de showroom kun je terecht voor alles op het gebied van kamperen. Denk hierbij aan caravans, vouwwagens, tenten, kampeermeubels, gasflessen en alle benodigdheden die je hierbij nodig hebt. Ze zijn de officiële Bürstner, Adria caravan en Cabanon dealer voor geheel Zeeland.

Kampeercentrum Michielsen
Kampeercentrum Michielsen.

Ben je op zoek naar een speciaal model caravan of vouwwagen kijk dan eerst even bij de voorraad caravans of vouwwagens bij hun op de website.

Uniek aan deze dealer is dat er zich naast de showroom ook een  leuke camping bevindt. In de Oktober Kampeermaand is het bij kampeercentrum Mechielse de hele maand feest.

Locaties
Gildeweg 35
4383 NJ Vlissingen

Bouwmansweg 18
4328 SN Noordwelle

Bekijk hier het caravan aanbod en hier alle vouwwagens van het Kampeercentrum Mechielsen.

Gelderse Camper / Caravan centrale

Een dag niet gekampeerd, is een dag niet geleefd. Dat is het motto van de Gelderse Camper / Caravan Centrale. Ook in de maand oktober staan ze tot je beschikking met vele campers en caravans.

Gouden match

Zoals gewoonlijk staat de  koffie klaar. Ook doen ze mee met de actie de ‘Gouden match’ vanuit de Erwin Hymer Group. Want de Gelderse Camper Caravan Centrale is dealer van Bürstner en Hymer.

Wat houdt deze actie in? Je kunt vele leuke prijzen winnen, zoals een caravan t.v.w. € 20.000,- (hoofdprijs), Een camperreis naar de Noordkaap inclusief € 2.500,- zakgeld (hoofdprijs) t.w.v. € 7.500,-, 2 x satellietsysteem incl. schotel, receiver en televisie gemonteerd t.w.v. € 3.000,-, een mover incl. montage t.w.v. € 2.000,- en nog vele andere prijzen. Meer informatie over deze actie lees je hier.

Locatie
Gelderse Caravan Centrale
Anthonie Fokkerstraat 37
3772 MP Barneveld

Bekijk hier het aanbod van de de Gelders Camper Caravan Centrale. En voor meer informatie: www.geldersecaravancentrale.nl

Arca Rekreatie

Arca Rekreatie B.V. bestaat al ruim 35 jaar en is daardoor een begrip op caravangebied. Zij zijn officieel dealer van de Engelse merken Swift, Sprite en het Franse merk Sterckeman. De showroom van Arca Rekreatie bevindt zich in Heerhugowaard, ze hebben een voorraad van 150 caravan occasions.

Arca Rekreatie
Arca Rekreatie in Heerhugowaard.

Tijdens de Oktober Kampeermaand kun je de 2021 modellen van Sprite en Sterckeman in de showroom van Arca Rekreatie bekijken. Ook kun je gebruikmaken van een mooie aanbieding. Bij aanschaf van een nieuw Sprite model 2021 ontvang je gratis een ALKO Active trailer control (ATC) twv € 745,-.

Locatie
Einsteinstraat 10
1704 RT Heerhugowaard

Meer informatie: www.arca-rekreatie.nl
Bekijk hier het aanbod van Arca Recreatie op CampersCaravans.nl

Boer Caravans A28

Boer Caravan A28 is dealer van de merken Adria, Tabbert, T@B en Knaus. Deze merken staan gepresenteerd in de showroom. Je bent van harte welkom! Ontdek de diverse merken, modellen én een aantal verhuurmogelijkheden.

Boer Caravans A28
Boer Caravans A28

Locatie
Boer Caravans A28
Rondweg 68
8091 XK Wezep

Meer informatie vind je hier
Bekijk hier alvast het aanbod van Boer Caravans A28.

Ron Hazenberg

Tijdens de Oktober Kampeermaand is Ron Hazenberg 6 dagen per week open. Kom langs voor diverse acties. Op zondag 18 oktober is er een extra koopzondag (van 12:00 tot 17:00 uur).

Ron Hazenberg
Ron Hazenberg

Meer informatie op ronhazenberg.nl
Het huidige aanbod bekijk je hier.

Locatie
Grotelant 2 2
9679 VA Scheemda

Nog veel meer bedrijven

Er zijn nog veel meer bedrijven die meedoen aan Oktober Kampeermaand. Zoals ook deze bedrijven:

Groot aanbod

Online zoeken naar een nieuwe camper of caravan? Wij hebben een groot aanbod waar je uit kunt kiezen van dealers en particulieren. Of bekijk je liever eerst nog meer Kampeernieuws?

Lees verder
Terug naar Kampeernieuws