Geplaatst op: 07-05-2021 Geschreven door: Redactie Leestijd: 2 minuten
Oehoe minicaravan: in drie uitvoeringen

Oehoe minicaravan: in drie uitvoeringen

Slapen doe je binnen, maar leven doe je in de buitenlucht. Vanuit die visie is de Oehoe minicaravan ontstaan. Deze minicaravan richt zich op de sportievere kampeerder, die niet veel meer nodig heeft dan een goed bed en wat ruimte voor bagage.

De Oehoe is in 2018 geïntroduceerd en inmiddels verkrijgbaar in drie verschillende uitvoeringen:  de Nature, Explorer en de Freedom. De prijs hiervan varieert van € 9.695.- euro voor de Freedom in de standaard uitvoering en € 4.995.- voor de Oehoe Nature.

Oehoe Nature

De Oehoe Nature is de kleinste, met 3,35 x 1,60 x 1,85 meter, en weegt leeg 350 kilo. Vrijwel elke auto kan dat gewicht trekken. Binnen vind je een tweepersoonsbed van 1,10 bij 2 meter.

De Oehoe Nature
De Oehoe Nature.

Oehoe Explorer

De Oehoe Explorer is iets zwaarder met een leeggewicht van 425 kg. Hij is ook wat hoger en breder met 3,70 x 1,73 x 2,07 meter. Het bed is hier 1,25 bij 2 meter.

De Oehoe Explorer
De Oehoe Explorer.

Oehoe Freedom

De meest luxe uitvoering van de Oehoe minicaravan is de Oehoe Freedom. Deze heeft een leeggewicht van 500 kilo en is 3,70 x 1,61 x 1,82 meter groot. Standaard is deze Oehoe minicaravan voorzien van een keukentje met eenpitsgasstel, een keukenkraan met spoelbak en een elektrische koelbox. Het tweepersoonsbed is 1,40 bij 2 meter en je kunt het ombouwen tot een zitbank.

De Oehoe Freedom
De Oehoe Freedom.

Meer informatie vind je op www.oehoeoutdoor.nl

Je eigen camper of caravan

Nog op zoek naar een camper of caravan? Wij hebben een groot aanbod waar je uit kunt kiezen van dealers en particulieren. Of lees eerst nog meer kampeernieuws.

 

Lees verder
Terug naar Kampeernieuws