Geplaatst op: 17-10-2019 Geschreven door: Redactie Leestijd: 2 minuten
Nieuwe Pössl Campster: De Cult

Nieuwe Pössl Campster: De Cult

De Pössl Campster is populair. Dat heeft alles te maken met zijn compacte afmetingen, ruime gebruiksmogelijkheden en scherpe prijs. En de Pössl Campster is er nu ook in een speciale uitvoering: de Cult. Hij ziet er stoer uit, heeft 150 pk en een off-road pakket. Basis is de Citroën Spacetourer.

De frisse kleur, Lagoon blauw, is het eerste dat opvalt aan deze Pössel Campster. Minder opvallend is het werk wat de mannen van tuningbedrijf Musketier hebben gedaan. Zij transformeerden de standaardversie om tot de Cult. Hij ziet er met zijn zwarte dak, bullbar en wielen in ieder geval stoer uit. Daar dragen de gemonteerde Mud-banden ook een steentje aan bij.

Citroen Spacetourer

De Citroen Spacetourer zorgt als basisvoertuig in ieder geval voor het nodige comfort. Ook zijn tal van hulpsystemen, een afneembare trekhaak en getinte ramen standaard. In tegenstelling tot de in 2017 geïntroduceerde Spacetourer heeft de Cult echter geen vierwielaandrijving. Wel heb je 150 pk onder de kap. De motor is van het type Euro 6, voorzien van AdBlue techniek. Aan het off-road pakket hangt een prijskaartje van net geen € 3000,-. Of het stoere uiterlijk van de Cult, dus zonder vierwielaandrijving, voldoende is zal de toekomst moeten uitwijzen.

Meer informatie: www.mycampster.nl

Groot aanbod Pössl

op zoek naar een Pössl camper? Bekijk hier het ruime aanbod.

Lees verder
Terug naar Kampeernieuws