Geplaatst op: 13-12-2019 Geschreven door: Redactie Leestijd: 2 minuten
Nieuwe caravanluifels van Campooz

Nieuwe caravanluifels van Campooz

Vouwwagenproducent Campooz breidt het assortiment uit. Het Drentse bedrijf introduceerde dit jaar een eigentijdse caravanluifel. De Trekking luifel van de vouwwagens heeft hiervoor model gestaan. De luifels is er in zeven verschillende maten en uit te breiden met zijwanden.

De caravanluifels van Campooz zijn universeel voor links en rechts. Je klikt ze eenvoudig aan het frame. Standaard is dat frame van staal en optioneel is het frame ook in aluminium en carbon verkrijgbaar.

Lustrum Campooz

In 2020 viert Campooz haar eerste lustrum. Het merk met de avontuurlijke uitstraling heeft in die periode een stormachtige groei doorgemaakt. Daarbij zorgde de eigenwijze marktbenadering soms voor flink wat opschudding. Recent is het bedrijf verhuisd. Op de nieuwe locatie in Assen is ruimte om de groeiambities waar te maken. “Wij hebben een passie voor kamperen. Met een oog voor kwaliteit en design. Dat willen wij graag delen met kampeerders. Na vouwwagens is het nu de beurt aan caravans. Wat daarna komt, houden we nog even onder de pet,” aldus Raoul Veldink, een van de drie eigenaren van de onderneming.

Meer informatie: www.campooz.com

Meer kampeernieuws bekijken? Klik hier
Op zoek naar een nieuwe of gebruikte camper of caravan? Bekijk hier het huidige aanbod

Lees verder
Terug naar Kampeernieuws