Geplaatst op: 20-04-2021 Geschreven door: Sanne Koens Leestijd: 3 minuten
Nieuwe camperplaatsen in Nederland

Nieuwe camperplaatsen in Nederland

Ons mooie land leent zich uitstekend voor korte en lange vakanties met de camper. Of het nu op een camping is, of op een camperplaats: er is keuze genoeg. En volgens de NKC zijn er de afgelopen tijd weer vijf nieuwe camperplaatsen toegevoegd.

Zo is onlangs Camperplaats Veluwe Noord geopend, een campertuin omgeven door natuur. In de buurt kun je heerlijk wandelen en fietsen. De plaatsen zijn voor campers die zelfvoorzienend zijn, elektriciteit is aanwezig. Tijdens twee weekenden in mei is er een bijzondere ‘private dining’ actie, waarbij professionele koks een compleet diner voor je bereiden.

Camperplaats met privé sauna

Ook Camperparc Stee in Lhee is nieuw. Hier kun je niet reserveren (maximaal twee uur van tevoren), je kunt er dus makkelijker komen aanwaaien met kans op een plekje. Er zijn 60 verharde camperplaatsen met stroom en drinkwater. En je kunt gebruikmaken van een sanitair gebouw, inclusief wasmachine en droger. Als de maatregelen rondom corona weer versoepelen, zijn er ook camperplaatsen met privé sauna beschikbaar, dat is wel heel comfortabel!

Andere nieuwe camperplaatsen die de NKC noemt, zijn Camperplaats de Val in Zeeland waar je mooi zicht hebt op de Westerschelde, de nieuwe Camperplaats Nieuw Vogelenzang in Montfoort bij een voormalig melkveebedrijf en Camperplaats de Brandkoele in Lettele in Overijssel.

Vakantie in Nederland - camperplaatsen
Nederland is een heerlijk vakantieland, met vele camperplaatsen.

Camperplaatsen vinden

Nederland biedt nog veel meer mooie camperplaatsen. Geen enkele website laat alle camperplaatsen zien, daarom is het goed om meerdere websites te bekijken. Bijvoorbeeld Campercontact.nl, een website die niet alleen camperplaatsen in Nederland, maar van 58 landen in kaart brengt.

Een andere leuke website is Logerenbijdeboswachter.nl. Deze website toont meerdere mooie camperplaatsen op kampeerterreinen van Staatsbosbeheer. Midden in de natuur, volop in de rust. Met verharde plaatsen en de voorzieningen die je nodig hebt, zoals stroom en een stortplaats.

Wil je naar de Achterhoek? Dan is biedt Achterhoek.nl een leuk overzicht van camperplaatsen. Steeds meer mensen ontdekken de Achterhoek als een heerlijk vakantiegebied. En terecht want er is van alles te doen. Wat precies, dat lees je in dit artikel.

De achterhoek

Nog op zoek?

Ben je nog op zoek naar een camper? Bekijk dan eens het grote aanbod op onze website. Lees eerst nog een aantal campertesten, of meer kampeernieuws.

Lees verder
Terug naar Kampeernieuws