Geplaatst op: 08-06-2021 Geschreven door: Redactie Leestijd: 4 minuten
ModuleVan: buscamper met uniek railsysteem

ModuleVan: buscamper met uniek railsysteem

Het is niet te missen als je een ModuleVan van binnen bekijkt: een fris en modern interieur. De onderdelen matchen perfect met elkaar op het gebied van kleur, vorm, materiaal en indeling. Het is duidelijk: in deze buscampers, gebouwd door VAN-Jorn, kun je heerlijk vakantie vieren.

Een startup met passie voor compacte campers en een frisse kijk op de camperindustrie: het bedrijf VAN-Jorn won niet voor niets de Rabo Ondernemersprijs in 2019. Door het ontwikkelen van een uniek railsysteem met zelf gebouwde modules is het mogelijk het interieur naar wens in te delen in de ModuleVan. En dat in een snelheid die ongekend is voor de camperindustrie.

Je kunt het interieur naar wens in laten delen.
Je kunt het interieur naar wens in laten delen.

ModuleVan op maat

Elke ModuleVan heeft een unieke indeling, door de klant zelf gekozen. Dat kan door de flexibele camperinbouw op basis van de losse units, zoals een bank, keuken, bovenkastjes en een bed. Zelfs een badkamer behoort tot de mogelijkheden. Daarnaast kun je kiezen welke stoffen en vloer worden gebruikt. Elke module is ergonomisch vormgegeven. Voor de meubels zijn hoogwaardige materialen gebruikt, waaronder Corian, aluminium en massief hout. Ook handig: de units bieden veel opbergruimte. Zo kan er bijvoorbeeld ook een koelbox of toilet in geplaatst worden.

Naar wens worden de verschillende units geplaatst op de aluminium rails die op verschillende hoogtes in de wanden en het plafond zijn weggewerkt. Daardoor kun je de camper helemaal naar je eigen smaak laten maken. Je kunt zelfs na een vakantie eventueel nog aanpassingen in je camper laten maken. Liever toch meer bovenkastjes voor meer bergruimte? VAN-Jorn kan ze er zo bij plaatsen!

Module-VAN
Naar wens worden de verschillende units geplaatst.

Peugeot Boxer als basis

De basis van de ModuleVan is een splinter nieuwe Peugeot boxer bus. Deze bussen hebben een lengte van 5,99 meter. Door de kleine draaicirkel zijn deze camperbussen ook goed in de stad te gebruiken. Ze bieden van binnen ruimte voor een zeer compleet interieur. VAN-Jorn heeft net weer 7 bussen ingekocht die staan te popelen om als ModuleVan de wereld te ontdekken. Voor deze zomer (2021) zijn deze bussen al leverbaar.

Module-VAN
Gebouwd op basis een nieuwe Peugeot Boxer bus.

De prijs van een complete ModuleVan begint bij € 59.950,- (inclusief btw en bpm). Meer keuzevrijheid en luxe heb je bij de ModuleVan Traveler en de nog uitgebreidere ModuleVan Globe. Meer hierover lees je hier.

Over VAN-Jorn

De start-up VAN-Jorn bestaat uit een team jonge professionals met een frisse kijk op de camperindustrie. Vanuit de eigen bedrijfshal op het inspirerende Suikerunie terrein in Groningen hebben ze al vele modulaire campers gebouwd met moderne, flexibele en ergonomisch vormgegeven interieurs. Dit doen ze met ervaring en kennis over productontwerp en camperbouw. Naast de modulaire campers, bouwen ze ook buscampers op maat. Ideaal voor klanten met specifieke wensen waar standaard campermodellen niet aan voldoen.

Oprichter Jorn Hofman.
Oprichter Jorn Hofman.

Meer weten over VAN-Jorn? Ga naar www.vanjorn.com

Nog op zoek?

Op zoek naar een camper of caravan? Bekijk het huidige aanbod op CampersCaravans.nl. Je kunt natuurlijk ook meer kampeernieuws lezen, of ontdekken welke campertesten en caravantesten we hebben gedaan.

Lees verder
Terug naar Kampeernieuws