Geplaatst op: 04-05-2020 Geschreven door: Nofar Biran Leestijd: minder dan 1 minuut
Meerdere campings weer open!

Meerdere campings weer open!

Zeeland, Noord-Brabant en de regio Rotterdam. Deze drie provincies hebben besloten een aantal beperkingen te versoepelen. Zo hopen zij weer mensen aan te trekken naar campings, hotels en vakantieparken.

Vanaf dit weekend mogen ondernemers in Zeeland 15 procent van hun slaapplaatsen verhuren, mits die een eigen sanitair beschikken. Voor een overzicht van campings met een privé sanitair: klik hier.

Eigenaren van een vaste standplaats mogen in Zeeland overnachten. De voorzitter van de Veiligheidsregio Zeeland zegt dat de ruimte vooral bedoeld is voor ‘rustzoekers’, die bijvoorbeeld willen uitrusten, ergens anders willen werken of de stad even willen ontsnappen.

In Noord-Brabant mogen mensen die in dezelfde huishouden wonen ook weer overnachten. Dit is wel op voorwaarde dat de slaapplek over een eigen sanitair beschikt.

Ook in Rotterdam, Goeree-Overflakkee en op Voorne-Putten mogen campings, recreatieparken, strandhuisjes en jachthavens vanaf vandaag gedeeltelijk open. Maar daar is alleen dagrecreatie toegestaan; overnachten blijft vooralsnog verboden.

Meer hierover op NOS.
Wil je meer nieuws lezen over campers en caravans? Kijk dan verder op onze blog.

Lees verder
Terug naar Kampeernieuws