Geplaatst op: 06-08-2021 Geschreven door: Redactie Leestijd: 3 minuten
Maxus V90 Villa Edition: kamperen op niveau

Maxus V90 Villa Edition: kamperen op niveau

Met de Maxus Life Home V90 Villa Edition kampeer je op een heel ander niveau. De camper is voorzien van vele verassingen. Zo heeft deze luxe camper niet alleen slide-outs, maar zelfs een extra verdieping!

Campers en caravans worden steeds innovatiever. Zo zijn ze vaak voorzien van de meest recente technologie. We schreven eerder al over uitzonderlijke campers. Zo schreven we over de stoere en sportieve BMW M4 camper. Of over de veelzijdige en snelle Tesla Cybertruck.

En ook de Maxus V90 Villa Edition is een bijzondere nieuwe camper die is voorzien van de nieuwste technologie. De basis van deze omgebouwde bestelbus is de SAIC Maxus V90.

De verdieping boven
De verdieping boven

Eén druk op de knop

Het meest indrukwekkend is wel de extra verdieping, die met één druk op de knop tevoorschijn komt. Deze verdieping is ongeveer 12 vierkante meter groot. De wanden zijn van glas, die met een tweede druk op de knop, voor extra privacy, getint worden. Al dat raamwerk op de extra verdieping biedt een groot uitzicht rondom de camper. Om hier nog beter van te kunnen genieten, is er zelfs een klein balkon aanwezig, recht boven de cabine.

Geen trap maar lift

En je hoeft geen trap te lopen. Om op de extra verdieping te komen, is er een lift geplaatst in de camper. Deze bevindt zich achterin de camper, naast de badkamer. Verder is op de ‘begane grond’ een L-vormige zithoek met entertainmentsysteem. Daarnaast is de camper voorzien van spraakbesturing en is de techniek in de camper met een app aan te sturen.

Exterieur

Wie goed kijkt naar de camper, ziet dat deze aan de buitenkant lijkt op de typisch Amerikaanse vrachtwagens. De camper is voorzien van LED-verlichting.

Het exterieur van de camper
Het exterieur van de camper

Er hangt natuurlijk een aardig prijskaartje aan deze camper. De Maxus V90 Villa Edition is te koop in China voor omgerekend € 350.000.

Opzoek naar een andere camper? Bekijk het actuele aanbod van campers op CampersCaravans.nl. Meer fan van een caravan? Bekijk het actuele aanbod van caravans hier. Of lees hier meer kampeernieuws.

Lees verder
Terug naar Kampeernieuws