Geplaatst op: 18-05-2020 Geschreven door: Nienke Baerents Leestijd: 2 minuten
Lorinser maakt de perfecte safari-auto

Lorinser maakt de perfecte safari-auto

Mocht je in de toekomst een avontuurlijke vakantie op de planning hebben staan, dan is dit leuk voor jou! Lorinser heeft de G-klasse omgetoverd tot een heuse camper. En daarmee komt er een prachtig robuust vervoersmiddel op de markt.

Bij het horen van de G-klasse zul je misschien gelijk denken aan een Mercedes, maar officieel zijn dit soort auto’s Puchs. Het logo van Mercedes zul je namelijk bij deze auto niet zo snel tegenkomen. En Lorinser heeft een wel heel speciale Puch uitgebracht, ze hebben de Puch namelijk omgebouwd tot camper. De ideale wagen om niet een standaard kampeervakantie mee te houden, maar lekker naar de afgelegen gebieden te trekken.

Interieur Puch camper
Interieur Puch camper

De Puch is natuurlijk op zichzelf al een avontuurlijke wagen. Dit natuurlijk omdat de Puchs werden gebruikt in het Zwitserse leger. Lorinser is creatief geweest en na een volledige opknapbeurt is het een monster van een camper. Het creatieve zit hem vooral in de buitenkant. Hij is namelijk geseald met de afdruk van een wereldkaart. Aan de binnenkant van de Puch zijn ze ook erg creatief geweest. In de kleine ruimte is de camper voorzien van twee bedden en een keukentje! Misschien niet hetzelfde als een reuze camper maar toch genoeg comfort voor de offroad-avonturier

Slaapplaatsen en keuken
Slaapplaatsen en keuken

Verder hebben ze nog een aantal handige aanpassingen gedaan voor wanneer je op avontuur gaat met de Puch. Op het dak hebben ze zonnepanelen geïnstalleerd en LED koplampen. Daarnaast natuurlijk een aantal schoonheidsdingen waaronder: nieuwe lak, spacers en mooie bekleding. Wel behoudt de Puch zijn 115 pk sterke viercilinder.

Deze stoere camper staat voor €69.900 te koop bij Lorinser.

Toch opzoek naar een wat uitgebreide camper? Bekijk dan ons aanbod.

Lees verder
Terug naar Kampeernieuws