Geplaatst op: 28-06-2022 Geschreven door: Redactie Leestijd: 2 minuten
LMC Tandero: nieuwe serie met enkele bedden

LMC Tandero: nieuwe serie met enkele bedden

De nieuwe Tandero caravanserie van LMC valt op met nieuw front en een andere bouwwijze. Ook het interieur kent vernieuwingen met een combinatie van Japanse en Scandinavische designelementen.

Het nieuwe front heeft niet alleen een vernieuwende vormgeving, het is ook op een nieuwe manier verlijmd. Deze methode zal voortaan op alle caravans van LMC worden toegepast. Het interieur laat een greeploos en strak vormgegeven woongedeelte zien. Met ingetogen kleuren en een gedoseerde toepassing van ronde vormen geeft dit een mooi en samenhangend beeld op.

De LMC Tandero serie is bij de introductie leverbaar in één opbouwlengte met twee verschillende indelingen. De Tandero 500 E en 510 E. Beide types hebben eenpersoonsbedden. Bij de Tandero 500 E vind je die in de voorzijde van de caravan, bij de Tandero 510 E zitten die achterin. Ze hebben beide een opbouwlengte van zo’n 5 meter, een lengte over alles van 7,57 m en 2,32 m in de breedte. Leeg wegen de modellen 1.265 kilo. Zoals wel vaker te zien is bij LMC, is er voor beide modellen ook een slaapdak beschikbaar.

Meer informatie

LMC caravans

Op CampersCaravans.nl vind je gemakkelijk je eigen LMC caravan. Bekijk het huidige aanbod. Of lees meer kampeernieuws.

 

Lees verder
Terug naar Kampeernieuws