Geplaatst op: 15-07-2021 Geschreven door: Redactie Leestijd: 2 minuten
LMC Innovan: nieuwe modellen buscampers

LMC Innovan: nieuwe modellen buscampers

Een tijdlang bracht LMC alleen nieuwe modellen caravans en half-integraal campers op de markt. Daar gaat voor modeljaar 2022 verandering in komen met de LMC Innovan. De buscampers zullen verkrijgbaar zijn in drie uitvoeringen: de Innovan 540, 600 en 640.

Deze nieuwe modellen buscampers hebben een lengte van 5,41, 5,99 en 6,36 meter. De basis van de campers is een Fiat Ducato met 120 pk motor.

LMC Innovan

Interieur

In het interieur is aandacht besteed aan comfort en gebruiksvriendelijkheid. Bijvoorbeeld door de draaibare cabinestoelen en een uitschuifbare tafel waar je van je maaltijden kunt genieten.

De keuken is voorzien van een tweepits kookplaat en een koelkast van 84 liter. Handig aan deze koelkast is dat deze aan beide kanten open kan: zowel binnen als buiten de camper.

Keuken van de LMC Innovan.
Keuken van de LMC Innovan.

In de grootste uitvoering van de Innovan kun je met uitbreiding van een dakbed 5 slaapplaatsen creëren. Voor dit model is gekozen voor eenpersoonsbedden. De andere twee modellen hebben een dwarsgeplaatst tweepersoonsbed.

Maar ook in de cabine is gedacht aan comfort. Denk aan elektrische ramen, ABS, airconditioning en ESP. Bij de aanschaf van een nieuwe Innovan buscamper krijg je trouwens een garantie voor waterdichtheid van 12 jaar.

Slaapgedeelte van de LMC Innovan.
Slaapgedeelte van de LMC Innovan.

Meer informatie vind je hier: www.lmc-caravan.de/nl

Nog op zoek?

Ook op onze website kun je kiezen uit een groot aanbod LMC campers en caravans. Ben je op zoek naar een ander merk camper of caravan? Bekijk hier het totale aanbod van bedrijven en van particulieren. Of bekijk je liever eerst nog het laatste kampeernieuws?

Lees verder
Terug naar Kampeernieuws