Geplaatst op: 20-02-2020 Geschreven door: Nienke Baerents Leestijd: 2 minuten
Langzaamste Porsche ter wereld

Langzaamste Porsche ter wereld

Normaliter ben je natuurlijk vooral snelle sportauto’s of luxe SUV’’s gewend van Porsche. Echter, de Duitse autobouwer komt nu met een totaal ander voertuig op de markt. Namelijk: een camper. En dat deze camper door Porsche is ontworpen, zie je natuurlijk aan alles terug!

Deze luxe camper is namelijk voorzien van een kingsize slaapkamer, parketvloer, 4K flatscreens en twee ligbaden. En alsof dat nog niet genoeg was, is deze versie voorzien van nog veel meer luxe mogelijkheden. Porsche deze camper namelijk voorzien van xenon-koplampen, keyless entry en uitschuifbare bedden. Maar natuurlijk mocht er ook geen inloopdouche, eethoek, keuken en zachte zitbank ontbreken. De camper is niet voor niets voor meer dan twee miljoen dollar verkocht.

Lange afstanden afleggen

Je zou het misschien niet denken maar we zijn nog lang niet klaar met alle details van de Porsche camper. De camper heeft 605 pk en heeft een koppel van 2600 Newtonmeter. Lange afstanden kun je prima afleggen, want de voorstoelen zijn voorzien van verwarming, koeling en massagefunctie. Om dit grote monster te kunnen parkeren, zijn er parkeersensoren, achteruitrij-camera’s GPS en Bluetooth-connectiviteit. Om het nog extra gezellig te maken heb je surround sound speakers aan boord. Meer weten? Lees het volledige artikel op AD.nl

Nog meer bijzondere campers? Bekijk eens deze campertesten.
Interesse in een eigen camper? Kijk dan naar ons aanbod op CampersCaravans.nl

Lees verder
Terug naar Kampeernieuws