Geplaatst op: 05-04-2020 Geschreven door: Redactie Leestijd: 2 minuten
Kupler: Teardrop uit Estland

Kupler: Teardrop uit Estland

Licht van gewicht en betaalbaar. De Kupler teardrop past achter bijna elke auto. Zo heb je altijd je eigen slaapkamer bij je. En je zet hem ook zonder mover gemakkelijk op z’n plek.

Het eerste wat opvalt bij de Kupler, is de tekst op de zijkant. ‘Go wander where the wifi is weak’. Oftewel, zoek de mooiste plekjes, ver van de drukte en beschaving. De Kupler biedt alles wat je daarbij nodig hebt.

De 4 meter lange Kupler is wat de indeling betreft een echte teardrop. De achterkant klapt omhoog en de keuken komt tevoorschijn. Binnen een ruim bed en kastruimte. Die keuken heeft een spoelbak met stromend water. Er is 12 liter water aan boord in een jerrycan. Verder één pit om op te koken en een 230 en 12 volt stopcontact. Een koelbox is optioneel. De basisprijs voor de Kupler minicaravan uit Estland is € 10.000,-.

Met de Kupler teardrop heb je altijd je eigen slaapkamer bij je.
Met de Kupler teardrop heb je altijd je eigen slaapkamer bij je.

Meer informatie: www.kupler.eu

Aanbod caravans

Op zoek naar een nieuwe of gebruikte caravan? Bekijk eens het aanbod van CampersCaravans.nl. Er staat een groot aanbod caravans waar je uit kunt kiezen. Eerst nog meer oriënteren? Lees dan eens een paar van deze caravantesten. Veel succes met zoeken én vinden!

Lees verder
Terug naar Kampeernieuws