Geplaatst op: 10-06-2024 Geschreven door: Redactie Leestijd: 4 minuten
Kooktoestellen voor op de camping van CADAC | Dometic 

Kooktoestellen voor op de camping van CADAC | Dometic 

Als je buiten kookt op vakantie is één pit soms niet voldoende. De kooktoestellen van CADAC |  Dometic werken op gas en hebben twee onafhankelijke kookgedeeltes. Perfect voor het gelijktijdig  koken van pasta én het roerbakken van vlees en groenten. Of geniet van een heerlijk  campingontbijt; gebruik de percolatorhouder voor vers gezette koffie terwijl je een smakelijk eitje  met spek bakt voor je gezin. 

EENVOUDIG MEENEMEN 

De 2 Cook 3 kooktoestellen van CADAC | Dometic zijn eenvoudig mee te nemen op vakantie. Ze zijn  compact en lichtgewicht, maar toch uiterst veelzijdig door de verschillende accessoires zoals een  bakplaat, grillplaat, percolatorhouder en pandragers.  

Daarnaast zijn deze kooktoestellen niet alleen functioneel maar ook praktisch ontworpen. Elke  brander werkt onafhankelijk en is uitgerust met een eigen regelknop en ontsteking. De rubberen  voetjes zorgen voor stabiliteit tijdens gebruik, terwijl de handige sluitclip en duurzame draagtas  zorgen voor eenvoudig opbergen en transporteren na gebruik. 

Een ideaal toestel voor kampeervakanties!

VEILIG BINNEN KOKEN IN TENT OF CARAVAN 

De meeste kooktoestellen en camping barbecues zijn niet geschikt voor binnen gebruik. De nieuwe 2  Cook 3 Turbo is een uitzondering! Dit toestel beschikt over een thermische beveiliging die de  gastoevoer stopt wanneer de vlam uitwaait. Dankzij deze beveiliging mag je het apparaat dus ook  binnen gebruiken. Handig als je bij slecht weer binnen in je tent of caravan wilt koken of als je keuken  verbouwd wordt.

MINDER GASVERBRUIK 

Het unieke ontwerp van de Turbobranders zorgt voor een krachtige en gerichte warmteafgifte. Dit  zorgt voor een snellere opwarmtijd. Het gasverbruik en de kooktijd kunnen tot maar liefst 40%  gereduceerd worden in vergelijking met de traditionele kooktoestellen. Bovendien liggen de twee  branders laag in de unit, waardoor ze minder gevoelig zijn voor windvlagen en een strak ontwerp  creëren. 

De 2 Cook 3 kooktoestellen worden standaard geleverd met twee pandragers en windschermen voor  extra comfort tijdens het koken. Ook een percolatorhouder is inbegrepen. De Deluxe versie biedt optimaal kookplezier met een extra bakplaat en grillplaat. Beide platen zijn voorzien van CADAC’s  GreenGrill keramische coating. Deze coating is vrij van PFAS en staat garant voor gezonder koken. 

2 COOK 3 TURBO VERSUS 2 COOK 3 PRO 

Wat is nu het verschil tussen de 2 Cook 3 Pro en de 2 Cook 3 Turbo? De belangrijkste verschillen  tussen deze twee kooktoestellen zijn de branders en de thermische beveiliging: 

  • De 2 Cook 3 Turbo heeft twee Turbobranders; deze branders zorgen voor een nog sterkere  en gerichte warmteafgifte. Hierdoor kookt een liter water tot 40% sneller en wordt er dus  minder gas verbruikt. 
  • De Cook 3 Turbo is voorzien van een thermische beveiliging, ook wel Flame Failure Device  (FFD) genoemd. Deze thermische beveiliging zorgt ervoor dat de gastoevoer automatisch  wordt afgesloten wanneer de vlam onverwacht uitgaat. Hierdoor is dit apparaat zowel buiten  als binnen veilig te gebruiken. 

Meer weten over de kooktoestellen van CADAC | Dometic? Kijk dan op  

www.cadacinternational.com/nl/barbecues/kooktoestellen-camping/

Lees verder
Terug naar Kampeernieuws