Geplaatst op: 31-01-2021 Geschreven door: Redactie Leestijd: 2 minuten
Knaus Van Ti Vansation: compact met veel ruimte

Knaus Van Ti Vansation: compact met veel ruimte

Een compacte camper die lekker veel leefruimte heeft, dat is het nieuwe model van de Knaus Van Ti Vansation. Dat komt door de FoldXpand achterconstructie. Deze innovatie zorgt voor maar liefst 10 centimeter extra ruimte, die wordt gebruikt voor meer comfort.

De Van Ti Vansation heeft een licht en vriendelijk meubeldecor. De meubels zijn diagonaal geplaatst. Daardoor biedt deze compacte camper de grootste leefruimte in zijn klasse. Zo zijn de eenpersoonsbedden zijn ruim twee meter lang. De zitgroep is 12 cm groter en extra comfortabel door de ergonomische kussens.

Het interieur van de Knaus Van Ti Vansation.
Het interieur van de Knaus Van Ti Vansation.

Veel bergruimte

Ook bij de bergmogelijkheden is over meer comfort nagedacht. Zo is de garderobe kamerhoog en hebben alle kastkleppen een soft-close functie. De keuken beschikt over voldoende opbergruimte in de lades. Je kunt het aanrecht verlengen en er is een Slimtower koelkast. Verder heb je in de nieuwe Knaus Van Ti Vansation ruimte voor twee gasflessen.

De nieuwe Van Ti Vansation is verkrijgbaar in twee indelingen: de 550 MF en de 650 MEG. Meer informatie vind je op Knaus.com

Een Knaus kopen?

Op onze website staat een actueel aanbod van Knaus campers en caravans. Je kunt natuurlijk ook eerst een aantal campertesten of caravantesten lezen. Of ontdek nog meer kampeernieuws.

 

Lees verder
Terug naar Kampeernieuws