Geplaatst op: 26-07-2020 Geschreven door: Redactie Leestijd: 5 minuten
Knaus 60 jaar: feest tijdens CaravanSalon

Knaus 60 jaar: feest tijdens CaravanSalon

De CaravanSalon is al decennialang de grootse kampeerbeurs ter wereld en editie 2020 zal de boeken ook in gaan als het meest coronaveilige kampeerevenement. De Duitse voorschriften zijn zelfs strenger dan in ons eigen land. Niet heel gek dat de Knaus Tabbert Groep voor ‘Düsseldorf’ kiest om de 60-ste verjaardag van Knaus groots te vieren.

Knaus en de zustermerken Tabbert, Weinsberg en T@b zijn groot vertegenwoordigd op de beurs in Düsseldorf. In totaal staan de Knaus-merken op maar liefst 24.000 vierkante meter; twee keer zo veel als tijdens eerdere CaravanSalon-beurzen. De caravan- en campergigant presenteert van 4 tot en met 13 september zo’n 160 voertuigen, waarvan een groot deel met speciale beursacties zal worden aangeboden. Speciaal voor Nederlandse kampeerders is er een 40-tal Nederlandse adviseurs aanwezig, om je wegwijs te maken in alle verschillende jubileummodellen, de verschillende indelingen en de speciale beursacties waarmee je duizenden euro’s kunt besparen.

De Knaus Tabbert Groep viert zijn 60-ste verjaardag.
De Knaus Tabbert Groep viert zijn 60-ste verjaardag.

Duizenden euro’s voordeel

Jubileummodellen zijn doorgaans caravans of campers die met een zeer uitgebreide uitrusting worden aangeboden tegen aantrekkelijke prijzen. In het verleden bood Knaus bijvoorbeeld all-inclusive caravans aan waarbij een voordeel van 4.000 niet ongebruikelijk was. Bij de campers kon dat voordeel zelfs oplopen tot meer dan 15.000 euro. Knaus heeft dit jaar namelijk twee feestjes te vieren: het merk bestaat 60 jaar, maar 2020 is ook een jubileumjaar omdat Knaus-oprichter Helmut Knaus dit jaar 100 jaar zou zijn geworden. Reden genoeg om tijdens de beurs in Düsseldorf flink uit te pakken en dat vermoeden wordt gesterkt door de absolute radiostilte die het merk in acht neemt, om straks in Düsseldorf te kunnen knallen met spectaculaire actiemodellen.

€ 100 vergoeding

Knaus 60 jaarAlleen al voor het grote aantal jubileumacties is een bezoek aan de CaravanSalon een aanrader. Het concern vergoedt € 100 vergoeding voor brandstof en entreetickets! Dit geldt voor iedere Nederlander die een nieuwe caravan of camper koopt van het modeljaar 2021 van het merk Knaus op de beursstand in Düsseldorf. Die korting geldt bovenop de speciale beursaanbiedingen. Voorwaarde is wel dat je de caravan of camper bij een Nederlandse verkoopadviseur aanschaft – zij kunnen je ook goed adviseren over de Nederlandse dealerbedrijven die 24 maanden fabrieksgarantie bieden.

Meedoen met deze actie?

Wil je gebruikmaken van deze actie? Als je tijdens Caravan Salon een nieuwe caravan of camper koopt van de Knaus Tabbert Groep, dan kan dat!

Ga je een Knaus caravan of camper kopen, klik dan hier
Ga je een Weinsberg caravan of camper kopen klik dan hier
Ga je een Tabbert caravan of camper kopen klik dan hier

CaravanSalon volledig coronaproof

Prettig om te weten is dat de Duitse beursorganisatie alles uit de kast haalt om van de CaravanSalon een coronaproof evenement te maken. Het voldoet aan alle strenge Duitse voorschriften – regels die zelfs strenger zijn dan in Nederland. Zo is de beursplattegrond aangepast om veilige looproutes te creëren. En als je een caravan of camper van binnen wilt bezichtigen, heb je de garantie dat er geen andere beursbezoekers binnen lopen. Zo heb je dus alle gelegenheid om veilig te kijken of je nieuwe vakantiehuisje ook echt bij je past. Knaus, Tabbert, Weinsberg en T@b staan op meer dan het dubbele aantal vierkante meters. Daardoor kun je ook heel goed indelingen met elkaar vergelijken want er staan meer modellen dan ooit. Daarmee is de CaravanSalon het beste alternatief voor de Kampeer & Caravan Jaarbeurs die dit jaar niet doorgaat.

6a Desinfectiemiddel, anderhalve meter afstand en speciale looproutes garanderen een veilig beursbezoek

Over CaravanSalon

De CaravanSalon 2020 vindt plaats van 4 t/m 13 september. De kampeerbeurs is het grootste kampeerevenement ter wereld, met 300 exposanten in 10 hallen en op het buitenterrein. De Knaus Tabbert Groep, met de merken Knaus, Tabbert, Weinsberg, T@b is te vinden in de nieuwgebouwde Hal-1 en in Hal-4.

De beursorganisatie hanteert een hygiëneconcept dat aan alle Duitse voorschriften voldoet. Daarmee is de veiligheid en gezondheid van bezoekers, exposanten en medewerkers zo goed mogelijk gewaarborgd. Bij alle halingangen en bij de stands staat desinfectiemiddel. In de voertuigen mogen zich tegelijkertijd alleen personen uit één huishouden bevinden. Daarnaast wordt het maximale aantal bezoekers per dag tot 20.000 begrensd.

Adres van het beurscomplex: Am Staad, D-40474 Düsseldorf (afstand vanaf Utrecht 180 km). Tickets kunnen vanaf 15 juli uitsluitend online worden besteld op www.caravan-salon.com

Aanbod Knaus

Ben je op zoek naar een Knaus camper of caravan? Wij hebben er heel wat te koop staan. Benieuwd? Bekijk hier het aanbod van Knaus. Of bekijk eerst nog een paar andere caravantesten.

 

Lees verder
Terug naar Kampeernieuws