Geplaatst op: 14-10-2023 Geschreven door: Redactie Leestijd: 3 minuten
Kamperen is helemaal hip volgens LMC dealer

Kamperen is helemaal hip volgens LMC dealer

Kamperen is helemaal hip volgens LMC dealer Theo Stet

Kamperen is helemaal hip. “Het is de nieuwe manier van een fijne en betaalbare vakantie!”, vertelt Wendy Stet, directeur van Theo Stet Caravans. “Nu goedkoop vliegen binnen Europa door de steeds verder oplopende kosten voorbij is, kun je beter de caravan nemen. Want kamperen is tot wel 75% voordeliger dan een vliegvakantie!”

“Niet alleen vliegen is duurder dan ooit, ook voor het huren van een accommodatie betaal je de hoofdprijs. Wij merken dan ook dat de vraag naar caravans enorm is toegenomen. Bij de aanschaf van een gebruikte caravan heb je de kosten na twee of drie vakanties er al uit. En over luxe heb je zeker niet te klagen: veel campings bieden privé sanitair, gratis WiFi en andere zaken aan die het comfort verhogen. Daarnaast hebben ze goede restaurants, prachtige ruim opgezette speeltuinen, zwembaden en enthousiaste animatieteams. Bovendien maak je op een camping makkelijk contact met anderen; fijn voor jou maar ook voor je kinderen.

Kamperen met LMC dealerschap Noord Holland

Theo Stet is al 55 jaar actief in de verkoop van kwaliteit caravan occasions. Gestart in 1967 en ruim een halve eeuw een begrip in caravanland. Anno 2022 is Theo Stet de LMC Dealer van Noord-Holland in nieuwe caravans. 

Diverse caravan merken in verschillende prijsklassen

Theo Stet beschikt altijd over een ruim aanbod van betrouwbare occasions in verschillende prijsklassen en diverse merken. Alle caravans kunnen worden geleverd met Bovag-servicebeurt inclusief 12 maanden garantie, een extra zekerheid voor een veilige en onbezorgde vakantie. Inruilen en financiering is mogelijk. Vraag hiervoor naar de mogelijkheden.  

Onderhoud & Schade

Caravan Service Centre te Heerhugowaard verzorgt samen met Theo Stet Caravans de garanties en onderhoud van LMC caravans in Noord-Holland. De werkplaats is een begrip op het gebied van onderhoud, schadeherstel en in- en opbouw accessoires van caravan, campers en aanhangwagens in Noord-Holland en ver daarbuiten. Als BOVAG caravan- en camper service bedrijf worden alle werkzaamheden uitgevoerd volgens de BOVAG norm. De werkplaats is dan ook uitgerust met alle moderne technieken zodat mankementen snel en gemakkelijk zijn op te sporen en te verhelpen. Theo Stet, Pascalstraat 16, Heerhugowaard. Tel: 072-5718088.

Kom eens een kijkje nemen in de showroom en laat u verrassen door de scherpe prijzen. Alle modellen zijn uit voorraad leverbaar, dus u kunt binnen een week uw aankoop doen en meteen op vakantie. 

Lees verder
Terug naar Kampeernieuws