Geplaatst op: 22-10-2019 Geschreven door: Redactie Leestijd: 2 minuten
Kampeertrends 2020: gadgets in je caravan

Kampeertrends 2020: gadgets in je caravan

In nieuwe caravans zien we steeds meer gadgets verschijnen. Zoals de stereo aan boord van Sprite caravans, met ingebouwde luidsprekerboxen. Daarmee kun je ook je eigen muziek streamen vanaf je smartphone of tablet.

Daarnaast zien we steeds vaker televisies aan boord van de caravans – tot zelfs 32 inch; groter dan bij menigeen thuis. Op het gebied van elektronica zijn er ontwikkelingen. Truma introduceerde enkele jaren geleden het iNet-systeem, waarbij je vanuit het restaurant alvast de verlichting van je caravan kunt activeren, waarbij je de kachel een graadje hoger zet of de airco juist een paar graadjes lager. Inmiddels kun je via dat systeem ook zien hoelang je gasflessen nog meegaan en meer ontwikkelingen zijn niet uit te sluiten.

Gadgets lampje

Nieuwe gadgets die snel navolging zullen krijgen zijn de magnetische, oplaadbare led-leesspotjes van Bürstner en Eriba, in de hoeken van het woonlounge. Afneembaar door hun magnetische bevestiging, waardoor je ze ook in het slaapgedeelte kunt gebruiken, of als sfeerlampje in de voortent of onder de luifel. Waar nog veel te winnen valt zijn USB-aansluitingen: daarvan heb je er nooit genoeg in je caravan. Al helemaal als je met kinderen op vakantie gaat.

Meer kampeernieuws bekijken? Klik hier
Op zoek naar een nieuwe of gebruikte caravan? Bekijk hier het huidige aanbod

Caravan op CampersCaravans.nl

Lees verder
Terug naar Kampeernieuws