Geplaatst op: 06-05-2020 Geschreven door: Redactie Leestijd: 7 minuten
Kampeertrends: 11 x anders dan anders

Kampeertrends: 11 x anders dan anders

Die camper? Dat kan altijd nog, zodra het schip met dubbeltjes binnenvaart. Voor wie niet met een dun matrasje op de grond wil slapen, selecteerden we 11 andere oplossingen, vanaf 4.000 euro. Anders dan anders. Ga jij kamperen met een caravan, tenttrailer of daktent?

Caravelair Antares Titanium

Een compacte caravan met vast tweepersoonsbed. En: afgeladen met opties, door het Titanium-pakket. Van lichtmetalen wielen tot ringverwarming, en met polyester wanden in plaats van aluminium. Let ook efven op stoere dakreling. All-in, voor € 15.995.

Meer informatie: www.caravelair.nl
Bekijk ook ons Caravelair aanbod.

Caravelair Antares Titanium
De Caravelair Antares Titanium.

Dethleffs Coco Lounge

De ANWB bekroonde ’m tot Caravan van het Jaar in 2018, en met z’n bijzondere buiten- én binnenkant is-ie z’n tijd nog altijd ver vooruit. Keuken en badkamer zitten voorin en achter heb je een trendy woonlounge die je makkelijk ombouwt tot een groot bed. Prijs € 20.790.

Meer informatie: www.dethleffs.nl
Bekijk ook ons Dethleffs aanbod.

Dethleffs Coco Lounge
De Dethleffs Coco Lounge.

Kulba Woody

Dit is de Woody van KULBA teardrop trailers en daarvan zijn de binnen- en buitenkant gemaakt van Baltisch berken, afgewerkt met dezelfde UV-bestendige epoxy die ook op luxe jachten wordt gebruikt. De prijs begint bij € 8.950.

Meer informatie: www.kulba.cool
Lees meer over de Kulba Woody.

De Kulba Woody.
De Kulba Woody.

Weinsberg CaraOne

Lekker puh, met deze Weinsberg 390 PUH, want hij heeft een hefbed bóven de rondzit – en van. Het zitgedeelte kun je nóg een bed maken. En zo kun je dus toch met vier personen op vakantie. Hij is er al vanaf € 12.980.

Meer informatie: www.weinsberg.nl
Bekijk ook ons Weinsberg aanbod.

Weinsberg CaraOne 390PUH
Interieur van de Weinsberg CaraOne 390PUH .

Adria Aviva

De Aviva-serie van Adria won een prestigieuze Europese Innovatie Award, onder meer voor z’n frisse design. Deze 552 is de allergrootste gezinscaravan in de Aviva-familie, met stapelbed voor de kinderen. Zonder kids op vakantie? Er is al een Aviva vanaf € 14.495.

Meer informatie: www.adria.nl
Bekijk ook ons Adria aanbod.

De Adria Aviva.
De Adria Aviva.

TakeOff

Het is geen caravan en ook geen vouwwagen: de in Nederland geproduceerde TakeOff opent als de achterklep van je auto. Vijf seconden later heb je dezelfde faciliteiten als in een kleine caravan. En hij past achter elke auto! Vanaf € 13.495.

Meer informatie: www.easycaravanning.com
Of lees dit interessante artikel over de TakeOff.

De TakeOff
De TakeOff.

Campooz Lazy Jack

Zo kan het natuurlijk ook: de Campooz Lazy Jack is twee- óf vierpersoons tenttrailer, want de tweede slaapcabine is uitritsbaar. Je kunt ‘m overigens uitbreiden met een extra tentmodule, naar zes slaapplekken. Let ook even op die geweldige zonneluifel! Pijs vanaf € 8.395.

Meer informatie: www.campooz.com

De Campooz Lazy Jack.
De Campooz Lazy Jack.

T@b

Het is inmiddels bijna een legende, het T@b minicaravannetje – daar wil je wel mee gezien worden. Hij past achter de meeste personenauto’s en binnen heb niet alleen een keuken tot je beschikking, maar ook een gezellige dinette die je kunt ombouwen tot bed. Prijs vanaf circa € 12.000.

Meer informatie: www.tabme.de

De T@b caravan.
De T@b caravan.

Campwerk iKamper

Met deze daktent tover je elke personenauto om tot een avontuurlijke kampeerplek! Je kunt er met maximaal 4 personen in slapen en de iKamper is uit te breiden met een voortent plus een luifel. Enne: het uitzicht vanuit een daktent? Dat is onvergetelijk! Prijs vanaf € 4.080.

Meer informatie: www.campwerk.de/nl

Campwerk iKamper
Campwerk iKamper

Fendt Activ Primo

Fendt werd dit jaar door Duitse kampeerders uitgeroepen tot Caravan van het Jaar in drie categorieën. Het nieuwste model is deze Activ Primo, met een loungezit, grote badkamer en een tweepersoonsbed in de lengterichting. Vanaf € 23.990.

Meer informatie: www.fendt-caravan.com
Bekijk ook ons Fendt aanbod.

Interieur van de Fendt Prima 465 SFH.
Interieur van de Fendt Prima 465 SFH.

Sprite Basecamp

Anders dan anders, dat kun je over deze Brit wel zeggen. Stoere spoilers, een anthacietgrijze keuken en met een achterdeur zodat je zó de surfspullen en de mountainbikes naar binnen schuift. Echt een caravan voor avonturiers. Prijs vanaf € 23.295.

Meer informatie: www.spritecaravans.com
Bekijk ook ons Sprite aanbod.

Sprite Basecamp
De Sprite Basecamp.

Groot aanbod

Nog op zoek naar een nieuwe camper of caravan? Wij hebben een groot aanbod waar je uit kunt kiezen van dealers en particulieren. Of bekijk je liever eerst nog een aantal campertesten of caravantesten?

Lees verder
Terug naar Kampeernieuws