Geplaatst op: 22-08-2019 Geschreven door: Redactie Leestijd: 3 minuten
Volop kampeerplezier: de najaarsbeurzen van 2019

Volop kampeerplezier: de najaarsbeurzen van 2019

Een heerlijke vakantie gehad? Dan is het wel weer even wennen om in het dagelijkse ritme te stappen. Maar we hebben goed nieuws. Na de vakantie hoeft het kampeerplezier nog niet afgelopen te zijn. Je kunt namelijk een van de kampeerbeurzen bezoeken die ons land rijk is.

In september en oktober kun je kiezen uit maar liefst vier kampeerbeurzen. Wij hebben ze voor je op een rijtje gezet. Laat je inspireren door de vele primeurs, prachtige modellen en leuke activiteiten.

Dordt OpenDordt Open

7 t/m 15 september in Dordrecht

Tijdens Dordt Open bekijk je nieuwe modellen caravans van Adria, Hobby en Fendt en nieuwe camper-modellen van Hobby, Sun Living en Adria.

Kom de primeurs bekijken en krijg een goed overzicht van wat er op de markt te vinden is. Wandel rond onder het genot van een hapje en een drankje en ontdek al het moois dat Dordt Open je te bieden heeft. Entree en parkeren zijn gratis. Meer informatie vind je op www.dordrechtopen.nl en op ons blog.

Camper Caravan Wereld AssenCamper Caravan Wereld

13 t/m 15 september in Assen

Kom in Assen een grote en diverse voorraad boordevol scherp geprijsde campers, caravans bekijken. Er zijn vele merken, leeftijden en indelingen in alle prijsklassen. Zowel nieuw als gebruikt. Door het diverse aanbod heb je als bezoeker de kans om voor een messcherpe prijs een model van een topmerk aan te schaffen. Bovendien biedt Camper Caravan Wereld een randprogramma aan met de meest uiteenlopende kampeeractiviteiten. Een complete kampeerbeleving dus. Meer informatie vind je op campercaravanwereld.nl en op ons blog.

Camperbeurs HardenbergCamperbeurs Hardenberg

27 t/m 29 september in Hardenberg

Tijdens deze beurs kun je campers bewonderen van verschillende topmerken, zoals Adria, Dethleffs, Hymer, Concorde, Laika en Chausson.

Ook kun je je oriënteren op je volgende vakantiebestemming of de vele camperaccessoires bekijken. Er is een Campertheater waar enthousiaste experts je zullen inspireren. Maak een testrit in een camper óf op een elektrische (vouw)fiets op het fietsparcours. Uiteraard gaat jouw bezoek aan Camperbeurs samen met een overheerlijke kop koffie onder het genot van een akoestisch optreden op één van de terrassen. Meer informatie vind je op deze website.

Kampeer Caravan JaarbeursKCJ 2019

9 t/m 13 oktober in Utrecht

Net als elk jaar vind je op de Kampeer en Caravan Jaarbeurs weer de nieuwste modellen campers, caravans, (voor)tenten en vouwwagens. Maar natuurlijk ook de laatste kampeergadgets en accessoires.

Ook kun je kiezen uit veel activiteiten waar je aan mee kunt doen. Bezoek bijvoorbeeld het informatieve Kampeertheater met clinics en workshops of doe mee met een van de vele prijzenfestivals. Dit jaar staan winterkamperen en offroad kamperen in de spotlight. Verwacht hele stoere kampeermiddelen als daktenten en campers en caravans waarmee je er ook in de winter op uit kunt trekken. Meer informatie vind je op www.kampeerencaravanjaarbeurs.nl

Najaarsbeurzen

Lekker op vakantie!

Wil je binnenkort op vakantie met je eigen camper of caravan? Op onze website vind je een groot aanbod, dat je hier kunt bekijken.

Lees verder
Terug naar Kampeernieuws