Geplaatst op: 27-08-2021 Geschreven door: Redactie Leestijd: 2 minuten
Kabe Van: voor alle seizoenen

Kabe Van: voor alle seizoenen

De Kabe Van is de compacte en complete Zweedse buscamper in de onvolprezen Kabe-kwaliteit. Met isolatie en comfort zoals bekend van het campermerk. De Van heeft inmiddels een eigen productielijn in de Kabe-fabriek te Tenhult.

De basis voor de buscamper is de Mercedes Sprinter. Ondanks de compacte afmetingen heeft hij alle pluspunten van de grotere Kabe campers. Zo is er vloeistofvloerverwarming die dankzij 12 meter aan slangen doorloopt tot in de bestuurderscabine. Uiteraard beschik je over een toilet en een douche, een complete keuken en comfortabele bedden. De Sprinter heeft een hoog dak. Dat zorgt voor een aangename stahoogte van 1,96 meter.

Kabe Van Buscamper 2

Alle seizoenen

De Van is gemaakt voor gebruik in alle seizoenen. Naast de genoemde vloerverwarming zit er een Alde Compact-verwarmingsketel in. Ook is de inrichting aangepast voor een optimale luchtcirculatie. Waterleidingen en tanks liggen in een dubbel geïsoleerde ruimte beschermd tegen vorst. Kabe spuit bij deze Zweedse buscamper isolatiemateriaal in wanden, plafond, balken en alle holle ruimtes achter de wanden.

De inrichting komt uit de eigen meubelfabriek. Speciaal daarvoor zijn dertig nieuwe medewerkers in dienst genomen. De nieuwe lijn zal in eerste instantie een productiecapaciteit hebben van zo’n honderd Vans per jaar. De Kabe Van heeft standaard achterwielaandrijving. Maar hij is ook verkrijgbaar met vierwielaandrijving. Onder de kap ligt de 163 pk sterke viercilinder diesel van Mercedes. Deze voldoet aan de Euro-6 norm.

Meer informatie: www.kabe.se

Groot aanbod

Ben je op zoek naar een nieuwe of tweedehands camper? Bekijk het actuele aanbod van campers op CampersCaravans.nl. Meer fan van een caravan? Bekijk het actuele aanbod van caravans hier. Of lees hier meer kampeernieuws.

Lees verder
Terug naar Kampeernieuws