Geplaatst op: 09-11-2022 Geschreven door: Redactie Leestijd: 2 minuten
Kabe Royal 600 CXL KS: Kingsize nieuweling

Kabe Royal 600 CXL KS: Kingsize nieuweling

De Royal is een populaire caravanserie van Kabe. In 2023 krijgt deze line-up er een nieuw model bij: de Royal 600 CXL KS, waarbij de KS staat voor kingsize. Iets wat op een extra ruime rondzit én een riante hoekkeuken slaat.

De reguliere Kabe Royal 600 is met een lengte van 8,20 meter en breedte van 2,30 meter al een ruime caravan. De kingsize-uitvoering met een breedte van 2,50 meter is nog ruimer. Twintig centimeter extra lijkt misschien weinig, maar het maakt een behoorlijk verschil. Dat komt vooral ten goede aan de L-vormige keuken. Koken in een caravan vereist vaak nogal wat creativiteit vanwege de beperkte ruimte, in deze keuken staat niets in de weg om tot een culinair hoogstandje te komen. De caravan heeft aan de voorkant een opvallend grote rondzit met drie hoekplekken. In de rugleuning van de bank is een 32 inch televisie geïntegreerd. Met één druk op de knop komt hij omhoog. Kijk je niet, dan is het scherm onzichtbaar opgeborgen.

Met ingang van modeljaar 2023 is de Royal 600 CXL KS verkrijgbaar in twee indelingen: XV2 en DXL. Beide hebben die extra grote rondzit voorin, de hoekkeuken in het midden en achterin een Frans bed met daarnaast de badkamer. Het grote verschil tussen beide indelingen is de aparte douchecabine in de DXL-uitvoering.

Meer informatie: www.kabe.se

Meer lezen

Wil je meer kampeernieuws lezen? Op ons blog vind je het laatste  kampeernieuws en kampeertips. Of bekijk het huidige aanbod van zowel nieuwe als gebruikte campers en caravans.

Lees verder
Terug naar Kampeernieuws