Geplaatst op: 12-10-2019 Geschreven door: Redactie Leestijd: 2 minuten
Hymer VisionVenture: luxe kamperen in de toekomst

Hymer VisionVenture: luxe kamperen in de toekomst

Nieuws van Hymer. In samenwerking met BASF komt dit campermerk met een nieuw concept voor luxe kamperen: de VisionVenture. De basis van dit luxe huis op wielen is een Mercedes-Benz Sprinter. Hymer noemt het zelf een voorproefje van hoe modern reizen er in 2025 uit zou kunnen zien. 

Van de oorspronkelijke Sprinter zijn de chassis, turbodieselmotor, vierwielaandrijving en enkele carrosseriepanelen gebruikt. Verder is de VisionVenture op maat gemaakt. En zoals te verwachten, zijn er veel moderne technieken gebruikt om de camper te bouwen. Denk aan 3D-print en gebruik van infrarood-reflecterende verf.

Interieur Hymer VisionVenture

Luxe appartement

Het is een camper, maar je zou haast zeggen dat het een luxe appartement is. Alles is aanwezig om in alle luxe te kamperen. En aan alles is gedacht. Zo heeft de keuken zelfs rekjes voor je planten. En je slaapt op het dak, dat je bereikt met een trapje. Je hoeft dus niet de boel om te bouwen als het bedtijd is.

Hymer heeft trouwens nog geen concrete plannen aangekondigd om de VisionVenture in productie te nemen, er zijn dus ook nog geen prijzen bekend.

Hymer VisionVenture

Op de website van Hymer lees je meer over de VisionVenture.

Lees verder
Terug naar Kampeernieuws