Geplaatst op: 31-10-2022 Geschreven door: Redactie Leestijd: 2 minuten
Hobby Maxia Van: premium ontwerp met slimme indeling

Hobby Maxia Van: premium ontwerp met slimme indeling

De Hobby Maxia Van is de eerste Hobby camper die nu eens niet is gebaseerd op de Fiat Ducato. Bij gebrek aan beschikbare Fiat exemplaren is Hobby een langdurige samenwerking met Volkswagen aangegaan. Vandaar de Maxia Van op basis van de Volkswagen Crafter is gebouwd. Maar dat is niet het grote wapenfeit van de Hobby Maxia Van. Dat is de doordachte indeling waarmee deze camper op de Caravan Salon Düsseldorf nogal wat bekijks trok.

De indeling van de Hobby Maxia Van lijkt op het eerste gezicht niet eens zo bijzonder. Achterin is er een ruimte zithoek met twee langsbanken terwijl er voorin nog een zithoek achter de draaibare voorstoelen te vinden is. Dankzij voldoende stahoogte kon Hobby boven de achterste zithoek echter nog een hefbed plaatsen. Overdag kun je er fijn loungen, ook met een wat groter gezelschap. Zodra je wilt gaan slapen laat je gewoon het hefbed zakken. Met een lengte van 2 meter ook geschikt voor langere personen. Het bed is in het midden gescheiden voor twee enkele  bedden van 86 cm breed, die samengevoegd kunnen worden tot een groot 3 persoons bed.

De Hobby Maxia Van is een premium camper met een compleet uitgeruste keuken waar je onder meer een 90 liter compressorkoelkast en een slim uittrekbaar werkblad kunt vinden.

Meer informatie: www.hobby-caravan.de

Meer lezen

Wil je meer kampeernieuws lezen? Op ons blog vind je het laatste  kampeernieuws en kampeertips. Of bekijk het huidige aanbod van zowel nieuwe als gebruikte campers en caravans.

Lees verder
Terug naar Kampeernieuws