Geplaatst op: 29-02-2020 Geschreven door: Redactie Leestijd: 2 minuten
Halfintegraal Carado T338: veel camper voor je geld

Halfintegraal Carado T338: veel camper voor je geld

De Halfintegraal Carado T338 is standaard zeer compleet. Twee slaapplaatsen of door het optionele hefbed, maar liefst vier plekken. Achterin vind je enkele bedden. Daarom is deze camper ideaal voor vakanties met het hele gezin.

Je hebt ook lekker veel ruimte in deze Carado, met een grote garage, ruime zithoek en ruime hoekkeuken. En de inrichting is modern en smaakvol. Het panoramaraam boven de cabine zorgt voor lekker veel licht.

De Carado T338 is gekozen als NKC Kampeerauto van het Jaar 2020 in de categorie Integrale campers. Een goede prijs/kwaliteitsverhouding is een van de aantrekkelijke punten van de Carado. De camper is 6,96 meter lang en kost € 59.890,-

Het panoramaraam boven de cabine zorgt voor lekker veel licht.
Het panoramaraam boven de cabine zorgt voor lekker veel licht.

Over Carado

Carado is een volle dochter van Hymer. De campers van dit trendsettende merk rollen uit de hypermoderne Capron-fabriek. Hier worden ook Sunlight-campers geproduceerd. Meer informatie vind je hier: carado.com.

Op zoek naar een Carado camper? Op CampersCaravans.nl staat een groot aanbod Carado campers te koop. Je kunt ook nog een aantal campertesten op ons blog bekijken.

Lees verder
Terug naar Kampeernieuws