Geplaatst op: 16-05-2021 Geschreven door: Redactie Leestijd: 3 minuten
GPS tracker: altijd zicht op je camper of caravan

GPS tracker: altijd zicht op je camper of caravan

Heb je altijd zicht op je camper of caravan, ook als je er niet mee op vakantie bent? Met een GPS Tracker van Trackpointer weet je op elk moment waar je geliefde bezit zich bevindt. En mocht je camper of caravan zonder jouw toestemming verplaatsen, dan krijg je direct een melding.

Een camper of caravan is een kostbaar bezit. En daarom wil je er niet aan denken dat deze onrechtmatig van eigenaar wisselt. Een goede beveiliging is dus aan te raden, zoals met een draadloze GPS Tracker van Trackpointer. Via het systeem van Trackpointer heb je altijd zicht op je camper of caravan. En mocht er iets gebeuren, dan vind je hem supersnel terug. Zo kun je met een gerust hart je camper of caravan in de stalling achterlaten.

Beveilig je camper eenvoudig met een GPS tracker van Trackpointer.
Beveilig je camper eenvoudig met een GPS tracker van Trackpointer.

Eenvoudig zelf monteren

De vraag naar de GPS Tracker van Trackpointer voor campers en caravans is de laatste tijd flink toegenomen. De beveiliging bestaat uit een zeer sterke gps ontvanger. Dit systeem is betaalbaar, makkelijk zelf te bevestigen én draadloos. Als je dat zo instelt, dan heeft de tracker 24 uur per dag verbinding met de alarmcentrale.

Nadat je eenvoudig zelf de GPS Tracker hebt geïnstalleerd, heb je via een inlogcode binnen een mum van tijd zicht op je camper of caravan. Dit kan via een mobiele app of je browser. Trackpointer biedt daarnaast diensten die ontzorgen, zoals een koppeling met de alarmcentrale.

Met een GPS tracker van Trackpointer weet je altijd waar je caravan zich bevindt.
Met een GPS tracker van Trackpointer weet je altijd waar je caravan zich bevindt.

Snel weer teruggevonden

Mocht je camper of caravan ongewenst verplaatsen, dan krijg je niet alleen een melding, maar weet je ook waar de dieven hem mee naartoe nemen. Zo hebben jij en ook de politie de camper of caravan waarschijnlijk zonder enige schade snel teruggevonden. Je kunt tenslotte razendsnel actie ondernemen. Vanwege de effectiviteit van deze systemen eisen meerdere verzekeraars tegenwoordig deze vorm van beveiliging.

Over Trackpointer

Trackpointer is onderdeel van AN Products & Services, gevestigd in Wadenoijen, Nederland. Het is een jong en dynamisch bedrijf dat gespecialiseerd is in het ontwikkelen en leveren van beveiligingsoplossingen voor auto’s, motoren, vaartuigen, landbouwmachines, trailers, objecten met een hoge emotionele waarde en nog veel meer. Het bedrijf biedt eenvoudige transparante beveiliging en fleetmanagementoplossingen.

Ja camper is een kostbaar bezit.
Je camper is een kostbaar bezit.

Meer informatie? Kijk op www.trackpointer.nl

Altijd zicht op je camper? Hier lees je meer
Altijd zicht op je caravan? Hier lees je meer

Groot aanbod

Nog op zoek naar een nieuwe camper of caravan? Wij hebben een groot aanbod waar je uit kunt kiezen van dealers en particulieren. Of bekijk je liever eerst nog het laatste Kampeernieuws?

 

Lees verder
Terug naar Kampeernieuws