Geplaatst op: 26-10-2021 Geschreven door: Redactie Leestijd: 2 minuten
Good Life Vans: Duitse start-up

Good Life Vans: Duitse start-up

Good Life Vans is een Duitse start-up die met een bijzondere campermodule voor het eerst te zien waren op de Caravan Salon in Düsseldorf. Good Life Vans tovert onder andere jouw bus om tot een echte camper. Dit allemaal snel, duurzaam en ongecompliceerd. 

Precies een jaar nadat de oprichter Tobias Vetter van zijn VW-bus een camper wilde maken. Tobias wilde in zijn bus een grote keuken met veel opbergruimte en besloot zelf aan de slag te gaan. Ook had hij de wens voor een groot bed met lattenbodem en een goed matras over de breedte van de bus. Hij maakte een prototype en zette dat in zijn eigen VW-bus. Passend voor alle merken was een volgende stap. Een paar maanden later zat het kersverse Good Life Vans wat verkoop betreft al aan de geschatte jaarproductie.

Good Life Vans

“Onze klanten waarderen het innovatieve design en het grote comfortabele bed”, aldus Tobias Vetter. Bijkomend voordeel is dat de campermodule van de ene naar de andere bus kan worden overgezet. Zo kun je alles meenemen van je oude naar je nieuwe bus. Door het gebruikte draai- en schuifmechanisme van het keukenblok en het bed gebruikt de campermodule alle beschikbare ruimte. Binnen 10 seconden is je woonkamer een slaapkamer. Compleet met een bed van 1,60 bij 2,00 meter. Het extra lange keukenblok heeft ruimte voor een compressorkoelkast, een gasstelletje, spoelbak van rvs en opbergruimte. Aan de achterkant kun je een werkblad uittrekken. Je kunt dan onder de geopende achterklep staand koken in de buitenlucht.

Tegenover het keukenblok de tweedelige zitbank. Onder de bank vooraan het mobiele toilet. Het achterste deel kan worden gevuld met bagage. Een zelfbouw waarover is nagedacht. Prijzen voor de campermodule One van Good Life Vans is vanaf € 11.490,- exclusief onze bpm.

Voor meer informatie bezoek hun website.

Eigen camper

Ben je nog op zoek naar je eigen camper? Bekijk hier het huidige aanbod. Meer fan van caravans? Bekijk hier het actuele aanbod van caravans. Of klik hier als je meer kampeernieuws wil lezen.

Lees verder
Terug naar Kampeernieuws