Geplaatst op: 05-09-2021 Geschreven door: Redactie Leestijd: 2 minuten
Glaravans opent fysieke kampeerwinkel

Glaravans opent fysieke kampeerwinkel

Een samentrekking van de woorden glamping en caravans. Het gaat dan over een oude caravan die flink onder handen is genomen. Glaravans houdt zich hier mee bezig. Het bedrijf heeft nu naast een webshop ook een fysieke kampeerwinkel geopend.

Kamperen, maar dan wel met een hoge mate van luxe en comfort. Een Glaravan is een oude caravan, die voor dit doel met de modernste techniek is uitgerust.

Fysieke winkel

Na de opening van een webshop in januari is er nu ook een fysieke Glaravans-kampeerwinkel in de werkplaats. Je kunt er zo niet alleen de caravans in aanbouw bewonderen en de wensen voor je eigen caravan bespreken, maar ook stijlvolle kampeerspullen shoppen in de winkel op de eerste verdieping. De aantrekkingskracht van deze Glaravans-kampeerwinkel is dat de grauwe grijze massa ontbreekt.

Het aanbod van de kampeerwinkel is divers.
Het aanbod van de kampeerwinkel is divers.

Divers aanbod

Het aanbod is divers. Van producten van een Parijse designstudio tot de kokosnootschalen van Jungle Culture. Ondanks de bescheiden winkeloppervlakte is het aanbod ruim.

Meer informatie: www.glaravans.com

Aanbod caravans

Op zoek naar een nieuwe of tweedehands caravan? Op onze website staat een groot aanbod caravans waar je uit kunt kiezen. Zowel van dealers als van particulieren. Of bekijk je liever eerst nog een aantal caravantesten?

Lees verder
Terug naar Kampeernieuws