Geplaatst op: 01-10-2021 Geschreven door: Redactie Leestijd: 3 minuten
FLYER e-bike: elektrisch onderweg

FLYER e-bike: elektrisch onderweg

Wat is er lekkerder dan genieten van de natuur terwijl je fietst? Ook zeker tijdens je kampeervakantie kan je ideaal de nabije omgeving ontdekken op de fiets. En hoe prettig als de dan ook elektrische ondersteuning hebt! Bijvoorbeeld op een FLYER e-bike.

In 1995 begon FLYER met het produceren de FLYER Classic. Deze fiets, die bekend staat als de Rode Buffel, werd al in 1993 gemaakt. In 1995 begon FLYER met de serieproductie van deze fiets en met succes. De Classic maakte meteen naam.

Vervolgens startte FLYER in 2003 met de lancering van e-bikes: FLYER C-Serie. Dit was de eerste elektrische fiets in Europa met een lithium-iontechnologie. Het succes van de fiets kwam door het lage gewicht in combinatie met het grote bereik. De FLYER C-Serie was dan ook een regelrechte doorbraak, waardoor het assortiment va FLYER e-bikes vandaag de dag zo veelzijdig is.

De FLYER e-bikes worden sinds 2017 uitgerust met het innovatieve FLYER Intelligent Technology (FIT) systeem. Dit systeem biedt een uniek rijplezier, zo is de lezen op de website: “Met de FLYER e-bike krijgt u van hellingen geen genoeg, verkent u het onbekende en ervaart u dagelijks vrijheid.”

Flyer ebike

Assortiment FLYER

FLYER biedt e-bikes aan voor vier verschillende toepassingsgebieden: mountain, crossover, tour en urban.

Mountain

Met de FLYER e-mountainbikes ben je klaar voor een uitdaging op elk terrein. Ze bieden je de ondersteuning die je nodig hebt op ruiger terrein. Hierdoor kun je je krachten sparen voor de avontuurlijke afdalingen. Het assortiment van e-mountainbikes bestaat uit vijf verschillende modellen.

Crossover

Met de FLYER crossover e-bike ben je op alles voorbereid. Van lange fietsvakanties tot de rit naar je werk: het maakt niet uit wat je gaat doen of waar je heen gaat. De crossover e-bike is een echte alleskunner. FLYER biedt vier crossover e-bikes aan.

Tour

De touring e-bike van FLYER brengt je eenvoudig naar je volgende bestemming. Je kan genieten van het plezier van fietsen. Alleen, met je gezin of je vrienden. De FLYER touring e-bike biedt 100% fietsplezier. Je kan kiezen tussen vijf modellen. Een van deze modellen, de Gotour 6, is de ideale match voor kampeerfans. Het design, ergonomie en rijcomfort zijn perfect op elkaar afgestemd. Hierdoor is het de ideale toerfiets.

Urban

Met de FLYER urban e-bikes trap je door op de momenten dat je eigenlijk geen energie meer hebt. Sporten, werk of boodschappen: eigenlijk voor alles is de urban e-bike van FLYER je trouwe metgezel. FLYER heeft vijf opties voor een urban e-bike.
Zo biedt FLYER onder andere de Upstreet1 aan. Dit is een ideale fiets voor kampeertrips vlakbij steden. Deze fiets is compact en heeft een fris design. Hiermee is het de perfecte e-bike voor de stad.

Een ander handig model om mee te nemen op reis is de Upstreet2: het mobiele vouwwonder. Met deze vouwfiets heb je stabiel en comfortabel rijgedrag door zijn slimme vouwmechanisme en robuuste frame.

Meer informatie: www.flyer-bikes.com

Campers en caravans

Op zoek naar een nieuwe camper of caravan? Wij hebben een groot aanbod waar je uit kunt kiezen van dealers en particulieren. Of bekijk je liever eerst nog het laatste Kampeernieuws?

Lees verder
Terug naar Kampeernieuws