Geplaatst op: 14-08-2020 Geschreven door: Redactie Leestijd: minder dan 1 minuut
Filson en Helinox: limited edition campingmeubilair

Filson en Helinox: limited edition campingmeubilair

Twee legendarische merken, Filson en Helinox, werkten samen om een nieuwe collectie lichtgewicht, kampeermeubelen te ontwerpen. Helinox is een bekend producent van innovatief, lichtgewicht campingmeubilair. Filson bestaat al sinds 1897 en is in de V.S. een vermaard producent van buitensportmaterialen zoals kleding, tassen en accessoires.

De ‘limited edition’ collectie die beide merken samen hebben ontwikkeld, combineert het vakmanschap van Helinox met de herkenbare natuurlijke stijl van Filson. De lichtgewicht, opvouwbare veldbedden, stoelen en tafels zijn dus typische Helinox producten maar hebben een design dat weer past bij de roots van het merk Filson. Zo hebben ze bijvoorbeeld de nieuwe Bubble Camo print, of de effen camouflagekleur Coyote Tan, aangevuld met aantrekkelijke accenten en details zoals het co-branded label.

Meer informatie: www.helinox.com

Groot aanbod

Nog op zoek naar een nieuwe camper of caravan waar je mee op vakantie kunt gaan? Wij hebben een groot aanbod waar je uit kunt kiezen van dealers en particulieren. Of bekijk je liever eerst nog een aantal campertesten of caravantesten?

 

Lees verder
Terug naar Kampeernieuws