Geplaatst op: 08-11-2021 Geschreven door: Redactie Leestijd: 2 minuten
Fiat Doblo Daily camper: voor dagelijks gebruik

Fiat Doblo Daily camper: voor dagelijks gebruik

Een minicamper voor elke dag. Dat is de Fiat Doblo Daily camper. Ondanks de lengte van slechts 4,75 meter kom je met de Fiat Doblo Daily Camper niets te kort. De camper is ideaal te combineren met je dagelijks leven.

Standaard heeft de Fiat Doblo Maxi 100pk onder de kap. Optioneel is 120PK ook mogelijk. Hij heeft een aantal assist-systemen, waaronder een achteruitrijcamera. Ook parkeersensoren en een navigatiesysteem zijn inclusief. De Fiat Doblo is voorzien van geluidsisolatie. Binnen zijn de metalen delen met vilt bekleed. De Doblo heeft in deze minicamper drie zitplaatsen.

De minicamper heeft een bedmaat van 1,2 bij 2 meter. De bekleding van de bank kun je zelf kiezen. Onder de bank is plek voor de koelbox en een Porta-Potti. Naast de bank is de nodige kastruimte. De losse derde zitplaats kun je multifunctioneel inzetten. Je kunt er zowel buiten als binnen op zitten of hem als tafel gebruiken. Voor het bed staat een keukenmodule. Ook die is uitneembaar. Je kunt dus lekker in de schaduw onder een boom koken. Aan dit keukenblok met spoelbak zit ook de tafel vast. Er is verder een 25 liter jerrycan voor water. Een afvalwatertankje zit weggewerkt in de vloer. Wil je langer offgrid kunnen staan, dan kun je kiezen voor de optionele zonnepanelen. Ook optioneel is het comfortpakket à € 540,- euro met onder meer led-verlichting. Wanneer je meer ruimte nodig hebt past er nog een tent aan de achterkant. Je kunt met de Daily Camper nog heel wat bagage meenemen. Het laadvermogen is 550 kilo.

De Daily Camper, met aan elke kant een schuifdeur, is er in Duitsland voor € 38.900,- euro exclusief bpm.

Je eigen camper

Nog op zoek naar je eigen camper? Op CampersCaravans.nl vind je een ruim aanbod van campers. Liever meer kampeernieuws lezen? Lees hier het laatste kampeernieuws.

Lees verder
Terug naar Kampeernieuws