Geplaatst op: 05-02-2021 Geschreven door: Laurens Koster Leestijd: 2 minuten
Facile-en-Route Campergids: 8950 kampeertips

Facile-en-Route Campergids: 8950 kampeertips

De uitgave van de Facile-en-Route Campergids Europa is terug van weggeweest. Een lijvig boekwerk met 8950 tips om je camper op een leuke plek te parkeren.  ”Ondanks het grote succes van de vorige editie in 3 losse delen, bleef de vraag bestaan naar een uitgave in het oude vertrouwde formaat. Met deze nieuwe uitgave bieden we voor ieder wat wils’’, aldus hoofdredacteur Elise van den Dobbelsteen.

facile-en-route-campergids-europa

Gratis Camperstop App

De nieuwe campergids bevat een selectie van 8.950 camperplaatsen verspreid over 27 landen in Europa. Het aantal voor campers ingerichte overnachtingsplaatsen is de laatste jaren fors gestegen. Informatie over alle 12.000 camperplaatsen past echter niet in één uitgave. Om toch toegang te krijgen tot informatie over alle camperplaatsen in Europa krijg je bij aankoop van de campergids een jaarabonnement op de Camperstop-App kado. Hierdoor heb je altijd de mogelijkheid om de overnachtingslocaties in de campergids ook online via de mobiele app te bekijken. In de Camperstop-App vind je meerdere foto’s van de camperplaats en lees je talloze reviews van mede-camperaars.

facile-en-route-campergids-europa

Zoek, vind en selecteer

In deze nieuwe editie van de Facile-en-Route Campergids zoek, vind en selecteer je de camperplaatsen op de oude en vertrouwde manier. Dat is immers waar de Facile-en-Route Campergidsen al tientallen jaren om worden geprezen. Aan de hand van duidelijke symbolen en afbeeldingen kan de camperaar in één oogopslag beoordelen of de camperplaats voldoet. Met deze campergids ben je daarmee ook komend jaar weer verzekerd van een zorgeloze camperreis door heel Europa en kun je letterlijk alle kanten op.

facile-en-route-campergids-europa

De Facile-en-Route Campergids Europa is vanaf nu verkrijgbaar via Camperreiswinkel.nl.

Ben je op zoek naar een kampeermiddel om deze 8950 camperplaatsen te ontdekken? Kijk dan eens op CampersCaravans.nl

Lees verder
Terug naar Kampeernieuws