Geplaatst op: 14-05-2021 Geschreven door: Redactie Leestijd: 4 minuten
Even voorstellen: Diede Klinkenberg

Even voorstellen: Diede Klinkenberg

Arimpex Media Services (AMS), gelegen in het hartje van het bruisende Amsterdam, stelt graag haar werknemers aan jullie voor. Wat gebeurt er precies in het bedrijf? Wie werken er allemaal en hoe is het om er te werken? Onze collega’s stellen zichzelf graag voor! Deze keer: Diede Klinkenberg

“Hallo mede kampeerliefhebbers! Mijn naam is Diede Klinkenberg, 28 jaar oud en ik werk nu bijna drie jaar voor Arimpex Media Services. Dit lijkt kort maar het voelt alsof ik hier al tien jaar rondloop! Ik woon nu vier jaar in het mooie Haarlem en ik ben opgegroeid in Santpoort – Noord te Velsen.”

Websiteontwikkelaar

“Ik zie mezelf graag als creatieve geest die ervan houdt mooie dingen te maken. Of het nou gaat om muziek, tekeningen of websites, ik pas graag overal dezelfde filosofie toe, zonder mezelf al te serieus te nemen. Ik zie mezelf graag als creatieve geest die ervan houdt mooie dingen te maken. Of het nou gaat om muziek, tekeningen of websites, ik pas graag overal dezelfde filosofie toe, zonder mezelf al te serieus te nemen.

Ik maak mijzelf dagelijks druk om de ontwikkeling van onder andere CampersCaravans.nl en Campers.nl in mijn rol als websiteontwikkelaar. Dit doe ik als onderdeel van een hecht, klein maar fijn, IT-team. We bouwen alles wat de gebruiker ziet en aanraakt op de website. Nieuwe functionaliteiten, bugfixes, gebruiksinterfaces. Dit varieert van het aanpassen van tekst tot het bouwen van een compleet nieuw advertentie-plaatsingsproces. Ik vind het fantastisch om mijn steentje te kunnen bijdragen aan de ervaring van onze duizenden gebruikers. Het kan altijd sneller, beter, mooier en robuuster.”

Ervaring binnen het bedrijf

“Ik ben perfectionistisch ingesteld en detail-focust. Als internet- en technologisch ingesteld persoon heb ik zelf jarenlange ervaring als internetgebruiker. Koppel dit aan een grote en steeds groter wordende kennis op het gebied van websiteontwikkeling met een vleugje vormgevingsinzicht en vervolgens kan ik er samen met het team echt iets moois van maken. Dit maakt het werk superleuk en het geeft echt voldoening.

Op een website als CampersCaravans.nl en Campers.nl is het belangrijk dat de gebruiker zo min mogelijk weerstand ondervindt. Weerstand doet zich bijvoorbeeld voor in vorm van minder goede vormgeving, bugs of contra-intuïtieve interfaces. Frustratie bij de gebruiker dient ten alle tijden te worden voorkomen, dit heeft namelijk direct effect op de o zo belangrijke conversie. Tegelijkertijd hoeven we niet altijd het wiel opnieuw uit te vinden, want hoe pakken de grote jongens het aan? De processen op grote, internationale websites gebruiken we vaak als inspiratie, en we proberen deze te verbeteren waar mogelijk én toe te spitsen op het karakteristieke kampeerpubliek.”

Waar ben je trots op?

“Gelet op de bescheiden omvang van ons IT-team, vind ik het waanzinnig wat we presteren met elkaar. Onze groepsgrootte is tegelijkertijd onze kracht, omdat we goed worden gedwongen de juiste prioriteiten te stellen. We zijn gedreven mensen en dat zie je terug in onze producten. Uiteraard is er af en toe wrijving maar zonder wrijving geen glans.

We zijn op dit moment bijvoorbeeld bezig om de camper- en caravanverhuur op de websites te accommoderen. De verkoopafdeling heeft onlangs een aantal fantastische deals gesloten met verschillende grote namen, en nu is het aan ons om dit verhuuraanbod goed tot zijn recht te laten komen op de websites. Tegelijkertijd zijn we bezig met een gloednieuw project met een mooie naam, Campers.nl. Deze nieuwe camper-content-hub is onlangs de lucht in gegaan en biedt weer voldoende kansen en uitdagingen vanuit een ontwikkelaarsperspectief.”

Waarom Arimpex?

“Arimpex is een klein bedrijf met een hecht team in hartje Amsterdam, en ik mag met recht zeggen de fijnste plek waar ik tot dusver heb mogen werken. Men wordt hier als werknemer gerespecteerd en behandeld als mens. Dit lijkt vanzelfsprekend maar ik was dit nog niet zo gewend in mijn werkzame leven tot Arimpex toe. Ikzelf ben hier eigenlijk per toeval terechtgekomen, en heb me hier op allerlei vlakken mogen ontwikkelen de afgelopen drie jaar, waar ik zeer dankbaar voor ben.”

Meer lezen?

Meer informatie vind je op Arimpex.nl.

Meer kampeernieuws lezen? Dat kan! Klik hier. Op zoek naar je eigen camper of caravan? Bekijk hier het actuele aanbod.

Lees verder
Terug naar Kampeernieuws