Geplaatst op: 13-01-2020 Geschreven door: Redactie Leestijd: 2 minuten
Zien tijdens Caravana: Eriba Touring 820

Zien tijdens Caravana: Eriba Touring 820

Eriba heeft een nieuw model in de Touring-reeks: de Eriba Touring 820. Het tijdloze ontwerp is hierin heel duidelijk te herkennen. Nieuw zijn onder andere twee panoramische ramen die prachtig uitzicht geven. De vernieuwde bouw zorgt daarnaast voor een betere aerodynamica.

In de nieuwe Eriba Touring 820 vind je veel ruimte, mede omdat hij aanzienlijk langer is (8,5 meter). De caravan heeft een ruime lounge met hoge rugleuningen en een grote tafel. Van deze tafel is een extra bed te maken. Vanuit de lounge heb je door de panoramische, getinte ramen 180° zicht op buiten. Het interieur heeft een moderne vormgeving. En er is voldoende opbergruimte in de caravan.

Nieuw zijn onder andere twee panoramische ramen die prachtig uitzicht geven.
Nieuw zijn onder andere twee panoramische ramen die prachtig uitzicht geven.

Slaapgedeelte

Achterin de Eriba Touring 820 bevinden zich twee V-bedden. De vorm zorgt ervoor dat je makkelijk in- en uit kunt stappen. En tijdens het slapen heb je een groot ligoppervlak: voldoende plaats voor twee personen dus. Onder de bedden is extra bergruimte, die je bereikt door de lattenbodem open te klappen. Het slaapgedeelte is te scheiden van het woongedeelte met een vouw-scheidingsgordijn. De badkamer heeft een aparte douche met een houten lattenrooster. Deze kun je afscheiden van de rest van de badkamer met een vouwdeur.

Benieuwd naar de nieuwe Eriba Touring 820? Je kunt deze caravan bekijken tijdens Caravana 2020. Of kijk voor meer informatie op www.eriba.com

Eriba Touring 820
In de nieuwe Eriba Touring 820 vind je veel ruimte, mede omdat hij aanzienlijk langer is (8,5 meter).

Groot aanbod Eriba

Ook op onze website staat een groot aanbod Eriba caravans. Bekijk hier het huidige aanbod. Liever eerst nog wat caravantesten bekijken? Dat kun je hier.

Lees verder
Terug naar Kampeernieuws