Geplaatst op: 01-12-2019 Geschreven door: Redactie Leestijd: 2 minuten
Eriba Nova: de nieuwe Trend en Ambience

Eriba Nova: de nieuwe Trend en Ambience

De immer populaire Eriba Nova is er vanaf seizoen 2020 in twee uitvoeringen. Als Trend en als Ambience. Wat gelijk blijft is de karakteristieke vorm en de uitstekende isolatie. Verder zijn via het Smart-Home systeem alle belangrijke functies eenvoudig te bedienen.

Aan de buitenkant moderne led verlichting en een vloeiend design van de achterzijde. Optioneel in het Crystal-zilver uitgevoerd. Helemaal opvallen doe je met velgen in zilver, wit of zilver en antraciet. Voor het interieur is er de keuze uit de Trend- en Ambience-stijl. Modern met lichte tinten in combinatie met eveneens licht hout.

Royaal, open en uitnodigend, zo ziet het woongedeelte van de Eriba Nova eruit
Royaal, open en uitnodigend: het woongedeelte van de Eriba Nova Ambiance

Smart Home-systeem

Standaard op de Eriba Nova is het Smart Home-systeem, functioneel en comfortabel. Via een TFT-display boven de deur zijn alle belangrijke functies te bedienen zoals licht, verwarming of de airco. Ook kun je het niveau van accu’s en watertanks bekijken. Met de Eriba-app via bluetooth of een afstandsbediening ook te bedienen.

Eriba Nova Trend
Comfortabel en stijlvol zitten in de nieuwe Eriba Nova Trend

Afscheiding slaapkamer

Heeft de Trend een gordijn als afscheiding voor de slaapkamer, bij de Ambience is dat een houten schuifdeur. Waar de Trend opgelegde ramen heeft, krijgt de Ambience aluminium profielen. De Ambience krijgt verder af-fabriek een uitgebreide sfeerverlichting mee.
De nieuwe Eriba Nova Trend of Ambience is verkrijgbaar vanaf najaar 2019. Er zijn maar liefst 9 verschillende indelingen beschikbaar.

Meer informatie: www.eriba.nl

Caravan op CampersCaravans.nl

Groot aanbod Eriba

op zoek naar een caravan van Eriba? Wij hebben een groot aanbod nieuwe en gebruikte Eriba caravans op onze website staan. Nog aan het oriënteren op de verschillende soorten en merken caravans? Bekijk eens onze caravantesten, dan ben je weer helemaal op de hoogte.

Lees verder
Terug naar Kampeernieuws