Geplaatst op: 11-08-2020 Geschreven door: Redactie Leestijd: 2 minuten
Ello Box: koken vanuit je achterbak

Ello Box: koken vanuit je achterbak

Vroeger, toen de dieren nog konden praten, timmerden veel kampeerders zelf een kookkist. Houten kratten met opbergruimte voor alle keukenspulletjes en die je als werkblad en kooktafel kon gebruiken. Ello Camping uit het Duitse Wesel heeft campingboxen en diverse andere kampeermodules die eigen timmerwerk overbodig maken, zoals de Ello Box.

Ello Camping maakt complete campingboxen die helemaal naar wens kunnen worden samengesteld. Ze kunnen op maat worden gemaakt voor de kleinste auto tot een grote stationwagen, MPV of SUV. In tegenstelling tot de klassieke kookkist kun je deze box in de kofferbak van de auto laten staan en daar je maaltje koken.

Een Ello Box wordt in principe uitgevoerd met een compressorkoeler en stromend water. De boxen zijn ook voorzien van een elektriciteitsvoorziening met eigen accu, zodat je er een paar dagen zelfstandig mee kunt kamperen. De box wordt gewoon in de kofferbak geplaatst. En als je weer thuiskomt, kun je hem weer makkelijk verwijderen en in de schuur, garage, zolder of kelder opbergen.

Meer informatie over de Ello Box: www.ellocamping.de

Groot aanbod

Nog op zoek naar een nieuwe camper of caravan waar je mee op vakantie kunt gaan? Wij hebben een groot aanbod waar je uit kunt kiezen van dealers en particulieren. Of bekijk je liever eerst nog een aantal campertesten of caravantesten?

 

Lees verder
Terug naar Kampeernieuws