Geplaatst op: 31-08-2020 Geschreven door: Sanne Koens Leestijd: 2 minuten
CamperFIXX: elektrische, Nederlandse camper

CamperFIXX: elektrische, Nederlandse camper

CamperFIXX bouwt en richt campers in. Veiligheid, innovatie en kwaliteit zijn de drie dingen die zij het belangrijkst vinden. Nu wordt hun eerste elektrische camper gelanceerd. Deze elektrische camper is verkrijgbaar in een vier- en een vijfpersoons versie.

Voor ieder wat wils

Of je nu met mijn tweeën bent of met meer, de camper biedt genoeg ruimte en comfort. Voor lange of korte reizen, maar ook als vrije tijds auto. Daarnaast, niet onbelangrijk, heeft de camper een grote actieradius. De elektrische camper wordt gebouwd op basis van de Toyota Proace, Citroën Jumpy, Peugeot Expert en Opel Vivaro (langste versie). Het accupakket heeft een capaciteit van 75 kW, de actieradius bedraagt maar liefst 330 KM. Mocht je nog verder dan dat willen, kan de accu binnen een half uur voor 80% worden opgeladen. Stop dan ergens voor een kopje koffie of om even je benen te stekken. Voor je het weet, kan de reis weer doorgaan.

Het interieur van de elektrische camper is nagenoeg gelijk aan het Fixxter XXL interieur. Het bestaat uit een slaapbank, een ruime koelkast, een kast, een keuken met ingebouwde tafel en wat kleine opbergvakken. De kast bestaat uit twee delen.

Specificaties:

Het slaaphefdak heeft ventilatiemogelijkheden en kan ook in een open sky uitvoering worden uitgevoerd. Het polyester dak kan gespoten worden in de kleur van de camper. Het bed heeft een breedte van maar liefst 135 cm! De lengte van het bed bedraagt 200 cm en is te vergroten naar 210 cm. Het is een RDW goedgekeurde slaapbank. Deze is leverbaar als tweezitter en als driezitter.

Het aanbod van CamperFIXX bekijken? Hier is het gehele aanbod. Lezen over kampeergebieden waar je met je camper of caravan heen kunt gaan? Lees hier verder.

Lees verder
Terug naar Kampeernieuws