Geplaatst op: 16-07-2020 Geschreven door: Redactie Leestijd: 3 minuten
Droomcamper: de Eila Edition One

Droomcamper: de Eila Edition One

Wat een plaatje! Het voornaamste doel van deze gloednieuwe Eila Edition One was om een thuis te bouwen, weg van huis. Zodat je je onderweg net zo comfortabel voelt als in je eigen huis. Het voertuig valt onder de noemer camper, maar om heel eerlijk te zijn, voelt het toch meer aan als een luxueus hotel.

De Eila Edition One is zo ingericht dat het elegantie combineert met gezelligheid, luxe met functionaliteit. Het interieur heeft duidelijke, moderne lijnen en zachte, aardetinten. Het zorgt voor een aangename look en feel.

Woongedeelte Eila Edition One.
Woongedeelte Eila Edition One.

Woongedeelte

Het woongedeelte van de camper heeft een lekker grote, comfortabele bank. Het mobiele zitgedeelte biedt extra ruimte en onder de bank is er voldoende opbergruimte. Zowel de zijramen als de dakramen in de loungeruimte zijn gemakkelijk te openen. Je kunt het woongedeelte geheel naar eigen zin inrichten. Het deel van de sofa is makkelijk verstelbaar. Je kunt het zitgedeelte draaien naar de woonkamer gericht of in de rijrichting net achter de bestuurders- en passagiersstoelen. De bank verander je ’s nachts in een comfortabel bed met daarboven nog een ruimte die je kunt gebruiken als bed of als extra opbergruimte.

Kitchenette

De goed ingerichte kitchenette is volledig geïntegreerd in de woonkamer en biedt veel ruimte voor kookgerei, borden en etenswaren. De elektrische apparaten – een combinatie van een koelkast en vriezer op volledige hoogte, een kookplaat met twee branders plus de vaatwasser – zijn gemaakt door een exclusieve fabrikant. Ramen in en rond de kitchenette kunnen worden geopend om de camper met frisse lucht te vullen.

Kitchenette Eila Edition One.
Woongedeelte Eila Edition One.

Slaap- en badkamer

De ruime slaapkamer bestaat uit een 150 cm breed bed en opbergruimte in elke hoek. Je kunt er ook een ruime werkplek van maken, door een uittrekbaar bureau. Zo maak je van het slaapgedeelte in een handomdraai een mobiel kantoor.

De badkamer in de eila edition one voelt net zoals je badkamer thuis. Gelegen tussen het woon- en slaapgedeelte vind je een ruime douche, eersteklas armaturen en een grote wastafel. Met als extraatje een handdoekwarmer.

Meer weten over Eila Edition One? Kijk dan hier

Groot aanbod

Nog op zoek naar een nieuwe camper of caravan? Wij hebben een groot aanbod waar je uit kunt kiezen van dealers en particulieren. Of bekijk je liever eerst nog een aantal campertesten of caravantesten?

Lees verder
Terug naar Kampeernieuws